Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4206 skatījumi

vai kāds ir ar intreneta palīdzību nopelnījis reālu naudu?

Hobiji » Cits

esmu dzirdējis par dažādāma adresēm , bet ne reizi ka kāds naudu būtu arī nopelnījis!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja runa iet par "klikšķinatoru" pelnīšanu - pelna īpašnieks. Savādāk, iesākumam: http://www.johnchow.com/, http://webmarketing.lv/ utt.

Protams, LV internets vēl nav tādā līmenī (vismaz es to nejūtu), lai atsevišķs indivīds viegli varētu pelnīt. Bet, ja orientājamies uz krievijas, angliski runājošo, vāciski utt. auditoriju, tad ienākumu gūšanas iespējas ir reālas.

Kā?

1. Ja cilvēks ir speciālists savā nozarē, nepārtraukti seko jaunumiem - veido blogu par atbilstošu temu - LV šī niša ir brīva - mīnuss neliela auditorija. Ja ir daudz-maz ciešams english, tad auditorija daudzreiz lielāka.

2. Nodrošinot servisu - uzprogrammēt saitu-servisu, var specifiskā nišā. Daudziem tādiem saitiem nav nepieciešams nopietns programmētāju pulks - pilnīgi pietiek ar dažiem, vai arī pat var nopirkt gatavu programmnodrošinājumu. Daudz variāciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ķuze

+1025

 
Ir arī "klikšķinatori", tikai cik lielu daudzumu un kādā laikā. Vairumā gadījumu parkā pudeles lasot vairāk īsākā laikā nopelnīsi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Reālu naudu ar interneta palīdzību pelna simtiem miljoniem cilvēku. Jebkurš uzņēmums vai uzņēmējs var dažu stundu laikā izveidot savu mājas lapu un nodrošināt savam produktam atpazīstamību un to pārdot.

Bet šeit jau droši vien jautājuma būtība ir pavisam cita: vai kāds ir nopelnījis kaut ko ar haļavu neko nedarot? Un atbildi mēs zinām paši, ka ar haļavu reti kad, kāds ko ir nopelnījis... un par neko, neviens neko nemaksā...

Internets ir domāts gudriem cilvēkiem, kas ar minimāliem ieguldījumiem var nopelnīt maksimālu peļņu sasniedzot potenciālos klientus un pircējus visā pasaulē... Tā vērtība ir klientu sasniedzamība, saziņas ātrums, bezmaksas un ļoti lētas reklāmas iespējas. Protams, ir arī tikai interneta biznesi, tie paši blogeri, kas raksta par konkrētām lietām, piesaista lielu auditoriju, izvieto savos blogos produktu reklāmas, testē un par brīvu saņem dažādu tehniku no lielajiem ražotājiem, bet šie cilvēki ir daži simti un tie ir augsti izglītoti cilvēki, kas prot pelnīt..

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

... pie tam šie cilvēki lielākoties dzīvo ASV, raksta angļu valodā un ir eksperti savā jomā, kas arī bez interneta piedāvātajām iespējām būtu pratuši labi nopelnīt.

Kāds gudrs cilvēks ir teicis, ka nav sliktu projektu un ideju, ir tikai nepabeigti projekti un nerealizētas idejas! Mūsdienās pārdot var jebko un par jebkuru summu, tomēr pie visa ir jāstrādā, jābūt neatlaidīgam, nedrīkst atmest ar roku un ātrāk vai vēlāk tas nesīs arī peļņu!

verners osis, pirms 14 gadiem :

kādreiz bija spēlīte,sūtija 5 rubļus viens otram,un varēja laimēt 100 rubļus,viens otrs laimēja,bet 19 zaudēja,tas ari līdzīgi ar pelnīšanu internetā,kādam var paveikties, 1 no simts.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Piramīdas tipa spēles ir aizliegtas, jo tās ir krāpnieciskas un "laimē" un pelna tikai šo "spēlīšu" uzsācēji, kas savāc visus piecīšus sev un rezultātā ir izkrāpuši no lētticīgajiem vieglas peļņas tīkotājiem viņu sūri grūti pelnīto piecīti... Šāda spēle neko nepelna un ir jābūt īpaši stulbam, lai domātu, ka 5 naudiņu vietā pēkšņi ne no kurienes radīsies 100 naudiņas... :-)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reālas iespējas kā nopelnīt internetā atradīsi http://epelna.lv

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

https://freebitco.in/?r=4419791
nopelni bitkoinus! ta ir virtuala nauda. 1 bitkoina vertiba ir 3490.32 eiro. ir verts nopelnit! protams nav viegli sakrat naudinu, bet saja lapa tas ir iespejams! pievienojies! :)

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A kāds jau ir bijis amazonlatvia.lv un apskatījis arī mazaislielais.info piedāvajumu?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir vēlme, tad var nopelnīt naudu šeit http://5z8.info/murdervids_rhtg

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var nopelnīt arī TE http://goo.gl/ucKqu

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.