Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2392 skatījumi

savstarpējās attiecības

Hobiji » Cits

Kādēļ jūs piedalaties šai portālā? Man liekas, ka šis portāls ir savu ambīciju, savstarpēju rēķinu kārtošana un sava viedokļa uzspiešana.Manā skatījumā ,ja ieliek mīnusu, tad tā ir sava viedokļa uzspiešana-mani uzskati pareizi, tavi nepareizi. Man gan liekas, cik cilvēku, tik viedokļu.Manā jautājumā, ka tiekat kārtībā ar auksto, depresīvo laiku, man ieliek mīnusu kā par sliktu jautājumu. Savukārt, pāris stundas vēlāk ,analoģisku jautājumu uzskata par labu.Uz jautājumu, vai var iziet skati auto ar nenomaksātu sodu, uz atbildi-nē- ieliek mīnusu, jo licējam laikam paveicies un ir izgājis:D Žēl, ka mīnusu licēji nav pārskatāmi, varbūt tad neslēptos aiz citu mugurām un padomātu-likt vai nelikt. Ja liek, tad vajag argumentēt!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Sāku piedalīties, kad Draugos bija šī portāla reklāma ar dienas jautājumu, uz kuru es zināju atbildi. Jaunos jautājumus apskatos gandrīz katru dienu, ja kaut kas patīk, tad ielieku plusiņu, bet ja pats zinu, tad atbildu. Tie smieklīgie jautājumi gan ir reti, bet pasmieties var no sirds.
Interesants fakts, ka lietuvieši nav tik skaudīgi un ir devīgāki ar pozitīviem vērtējumiem. Jau septiņiem lietotājiiem reputācija ir virs 100000, bet mums tikai viens. Kāpēc nevērtējam? Katrs vismaz 10 pozitīvus vērtējumus dienā un tad jau arī pašam vēlāk tas tiks atdarīts.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tāpēc arī brāļiem valsts nav tā nolaista. Kas to zin, vai kādreiz kāds atradīs patieso iemeslu, kādēļ mūsu sabiedrībā ir tāds naids un aprobežotība. Kur un kad tas viss sākās.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es šajā portālā iegriezos tikai nesen, jo šķita, ka te ir daudz cilvēku, kas labprāt sniedz vērtīgas atbildes uz mani interesējošiem jautājumiem, kurus tā vienkārši caur googli vai savādāk netā nevar atrast. Un tā arī ir, šeit saņemtās atbildes lielākoties ir ļoti labas un derīgas. Nav žēl par to atbildētājiem ne 10 ne cik tur tos punktus salikt. Pašam jau ar interesanti paskatīties citu jautājumus un, ja ir kāds uz kuru varu sniegt vērtīgu atbildi, tad labprāt to arī daru.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Es te nāku pašapliecināties, jo vismaz te varu sajusties kaut cik gudrs un kādam vajadzīgs. Man ir pilnīgi pofig par plusiem un mīnusiem. Pats plusus lieku reti, mīnusus vēl retāk. Bieži vien rakstu atbildēs muļķības un atklāti ierēcu par citu muļķīgajiem jautājumiem. Ņemot vērā šīs vietas nepopularitāti nekādus zinību zelta kalnus gaidīt nav jēgas. Taču ir dažas jaunas lietas, ko esmu te uzzinājis un ir vairāki cilvēki, kurus laika gaitā lasot viņu atbildes, uzskatu par ļoti gudriem un zinošiem.
Vēl šī vietne mani ir iemācījusi biežāk lietot googli un bļaut pēc palīdzības tiešām tikai tad, ja pats nevaru atrast, nevis tikai negribu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
man gribas atbildeet, ja zinu atbildi, un reaali kaadam varu paliidzet!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Man arī regulāri ir mīnusi par absulūti pareizām atbildēm, arī tad, ja juatētājs to jau izvēlējies par labāko. Brīžiem situācija komiska - pareizajai atbildei viszemākais vērtējums :) Parasti gan tas dienas laikā tomēr izmainas, bet kontingents jau te apmēram tāds pats kā, piemēram, Delfi.lv komentētāji.

Nebūtu ieviests tas mīnusošanas laika ierobežojums, reputācijas punktiem vispār nebūtu nekādas jēgas.
Pāris mēnešu laikā kamēr te nebiju, nekas būtiski nav mainijies.

pirms 13 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 13 gadiem :

Par jautājumiem gan lieku mīnusus - spamotājiem, tiem, kas uzdod jautājumu pat tad, ja tieši tāds jau pirmajā lapā redzams, kliedzoši analfabētiskie, plusus gan nē - tos tikai labām atbildēm.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

biju ievērojusi, ka tevis nav kādu laiku, gribēju jau jautāt, kur paliki

Māris Raugulis, pirms 13 gadiem :

Bija interesantākas izklaides, labāki klimatiskie apstākļi un mazāk brīva laika :)

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

tad jau biji uzrāpies mugurā kamielim, vai rāpie piramīdā:D

Māris Raugulis, pirms 13 gadiem :

Šogad nē - tas siltās zemēs, uz kurām pazīstamie brauca, jau vairākas reizes biju apmeklējis.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Man tāpat, es protams arī ielieku mīnusus, bet par nepārprotamiem spamiem (protams subjektīvi). Man arī neuztrauc, ka dabūju mīnusus, par vienīgo pareizo atbildi. Nekad arī necenšos atbildēt visu līdz galam, bet norādu tikai virzienu ar iespēju rakt tālāk.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja jautājuma daba atbilst eksaktajām zinātnēm, kur lietas būtība ir pierādāma, nevis humanitāriem jautājumiem un filosofijai, tur mierīgi var likt mīnusus, ja uzskata, ka atbilde ir nepareiza. Lielā nekonkrētība mīnusu un plusus parādībā ir pateicoties nepietiekošam dalībnieku skaitam. Ja dalībnieku būtu simts reizes vairāk, tad plusi/mīnusi atspoguļotu vidējo aritmētisko realitāti/sabiedrības zināšanas. Es, piemēram, citreiz ielieku mīnusu par jautājumu, kas jau vairākas reizes ir redzēts šeit, vai ir patiesi stulbs un man ir slinkums vēl komentēt un pamatot. Par patiesu stulbumu, protams, var diskutēt ilgi un kaut arī uzskatu, ka primitīva jautājuma uzdošana nenozīmē stulbumu, tomēr saskatu sava veida robežu, aiz kuras tiešām pastāv stulbi jautājumi. Arī, ja jautājums ir noformulēts delirium tremens garā, lieku mīnusu.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

mīnuss par jautājumu ir arī tavējais?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Par šo? Nē, nav. Un par depresīvo arī nē. Un ko tev maina tas, ka kāds ieliek tev mīnusu? So what? Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Lai tak liek. Man te viens pat lika mīnusus kādas pusdienas garumā, visu laiku gaidīja tās minūtes, lai manā atbilžu sarakstā atkal ieliktu mīnusu. Neatceros vairs, vai tas bija betons, vai kāds cits varen nestabils cilvēks.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

;D man ar liekas, ka pilnīgi rokas saberzēja, ka ieraudzīja manu jautājumu, e ka var iešķiebt:D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Sarma -par ko gan satraukties ja ir mīnus,tas taču nav no mutes izrauts kumos!Cik cilvēku tik viedokļu,par pareizību var spriest pārejie.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sancho76

+1058

 
Katrs esam dažāds ar savu viedokli un skatu uz lietām, nekad nevienam nebūsi vienlīdz labs(a) tāda ir dzīves īstenība. Piedalos jo redzu ka šis portāls reāli palīdz cilvēkiem.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

paldies visiem

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

es ielieku mīnusu tam bruņinieka bildes licējam, bet vēl ar komentāru, lai zin, ka nav ko rādīt vienu un to pašu, lai nomaina bildi uz kādu citu :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+4881

 
Man patīk, ka šeit reizēm ir interesanti jautājumi. Vēl šeit var iegūt daudz jaunu ideju un daudz ko uzzināt. Protams, gadās arī smieklīgi jautājumi un smieklīgas atbildes, kuru dēļ arī ir vērts apmeklēt šo portālu (starp citu, pajauta.lv tikai nesen atklāju).

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.