Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Madars V.

+494

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1018 skatījumi

XP: Kā parinstalēt!

Hobiji » Cits

Man ir Windows XP 3. sp man vajag pārinstalēt uz 2. sp.
Kā parinstalēt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aicis

+10511

 
Ja vēlies pārinstalēt, tad kā jau Sandis teica: ieliec Windows XP disku, taisi restasrtu un nenokavē momentu kad dators prasīs apstiprināt diska palaišanu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Labāk jau nu nenožēlo tos 10-15 ls (par tādām naudām meistaru var atrast) un izsauc speciālistu, kas Tev sataisīs visu kā nākas. Uzstādīt Windows XP varbūt nav liela māksla, bet ko dos uzstādīšana, ja beigās izrādīsies, ka problēmu, dēļ kā veic pārinstalēšanu, izraisa kāds "dzelzis" sistēmblokā. Pie tam, ir jau vēl daudz kas papildus - pēc tam Tev būs jāuzstāda draiveri (un nē, te nepalīdzēs nekādi "Driver Detective 2012"), visas pamatprogrammas, jāveic sistēmas konfigurācija atbilstoši tavām vajadzībām - lieko sistēmas procesu atslēgšana. Turklāt, lai uzstādītā operētājsistēma darbotos produktīvi, ir arī pareizi jāsadala cietais disks (iekšējā daļa uz diska, jāparedz virtuālajai atmiņai, uzreiz aiz virtuālās atmiņas jāparedz daļa operētājsistēmai, un pēc tam atsevišķa partīcija jāizveido datiem). Ja vēlies pārinstalēt ar datu saglabāšanu atkal atsevišķa opera - nevar tā vienkārši "maukt pa virsu" vecajai instalācijai. Tā kā apdomā :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Arvis Daubaris

+475

 
Lai paareinstaleetu nepiecieshams boot disks. Tev jaapasauc kaads speciaalists lai to izdara. Tas nemaz nav tik vienkaarshi. Es to izdariiju, bet gruuti jau gaaja.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Sandis Orleāns

+1891

 
Liec disku un instelē, bet ja nopietni labāk pasauc kādu cilvēku kurš to ir darījis, lai gan, pats iemācījos pašmācības ceļā, nekas sarežģīts tur nav.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.