Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Vilnis

+4330

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1938 skatījumi

Ierocis,kurš nav ierocis

Hobiji » Cits

Vai bez kādām atļaujām drīkst nēsāt kabatā starta pistoli? Pieņemsim-esmu autostāvvietas sargs.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā ir riskata spēle!!! Gluži tāpat kā ar gāze pistoli.Kur ir garantija ,ka tas ,kuru gribat nobiedētm ar pistolei līdzīgu priekšmetu ,nenotur to par īstu un neizvelk no kabatas savu patiešām īstu pistoli un Tevi nošauj ,bailēs par savu dzīvību.
Arī ,ja Tev būtu īstais ierocis un atļauja to nēsāt un lietot nekur nav tikts ,ka tādā situācija tas otrs nav labāks un tēmīgāks šavējs,jo lieto ieroci biežāk un ir labākā formā.
Pēc bandītu uzbrukuma man bija iespēja iegādāties pistoli un nokārtot tās nesāšanas atļauju,bet es izlēmu to nedarīt.

pirms 12 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Arī es savulaik atteicos nēsāt ieroci-pat bišķi šmuce darbā tāpēc sanāca...
Uz jautājumu Tu neatbildēji. Drīkst,nedrīkst? Kas jādara sargam-jāmācās skaļi bļaut?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
es ieteiktu lietot kaklā pakārtu svilpi komplektā ar asaru gāzi balonā

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Lai vadība nopērk gasa baloniņu ar tauri un efekts būs daudz lielāks kā no starta pistoles,jo to sadzirdēs visa apkārtne ,bet uz starta pistoles paukšķi aiz stūra neviens vairs nereaģēs.Lai gan, tagad neviens nereaģē ne uz ko :( arī ja redz ka kādu sit nos...

pirms 12 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Kāda suņa pēc viņiem kaut kas jāpērk priekš sarga?! Uzrakstu,ka ne par ko neviens neatbild pie būdas uzkāra,visas problēmas atrisinātas! Konkrētajā gadījumā gan sargam ir iedota rācija,var izsaukt apsargu no paliela objekta blakus.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Jāni,ja esi psiholoģiski izturēts droši iegādājies atļautos ieročus,var spēcīgu gāzes pistoli kā to 10gadus atpakaļ izdarīju es.Viss ir ļoti vienkārši,ja Tavā autostāvvietā naktī priekšā iznirst zaglis ar nazi,vai palīdzēs lūgšanās neaiztikt???Nekļūsim smieklīgi,situācija neuzlabojas tāpēc katram ir pat pienākums mēģināt sevi un ģimeni aizsargāt.Man šo desmit gadu laikā ieroci nācās pielietot tikai divas reizes,bet nevaru pateikt kas notiktu ja pistoles man nebūtu.Protams kuram ir pavisam švaki nervi to labāk neturēt,jo kritiskā situācijā ierocis nekavējoties jāpielieto nevis jāvicina pa gaisu.

pirms 12 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Kāda vella pēc sargam kaut kas jāiegādājas?! Viņš taču atbild tikai par kases aparātu un iekasēto naudu! Sargbūda no iekšpuses ir aizslēdzama...

Āris, pirms 12 gadiem :

Nu kā to teikt,zinu autostāvvietas kur sargam vairākas reizes naktī jāizdara apgaita pa teritoriju.Tev ir paveicies ka vari ieslēgties un čučēt,jo par sargāšanu to nevarēs vis nosaukt...

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Lai ieroci pielietotu pret otru cilvēku nekavējoties un pareizi ir jābūt tam psiholoģiski gatavam un ar regulāros trenniņos iegūtām automātiskām kustībām.Neesmu pārliecināts ,ka stāvvietas sargam ir tirsības uz vietas nošaut katru ,kas lien teretorijā.
Šeit jau runa ir par zaglēna nobaidīšanu ar troksni ,kuru tas varētu satraukumā noturēt par šaušanu ar lodēm.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Piekrītu Egilam. Tas ir papildus risks visdažādākajās formās. Iela nav fronte ar sektoriem, piesedzējiem un bruņuvestēm. Un ļoti, ļoti labu disciplīnu vajag. Un parasti tiem, kam visvairāk gribas nēsāt, tiem arī vismazāk tāda ir. Plus vēl tas, ka tavā darba laikā tavs darba devējs ir atbildīgs par tavu ekipējumu un apkārtējo drošību. Ar viņu tev jārunā, pamato nepieciešamību utt.

pirms 12 gadiem  

Jānis Vilnis, pirms 12 gadiem :

Manuprāt-tiem,kas zog spoguļus un magnetolas kabatā mēdz būt šļirce,nevis pistole... Darba devēja dotais ekipējums ir vienkāršs-ar printeri izdrukāta lapele pie sarga būdas loga: ''Par atstātā auto transporta drošību administrācija neatbild.''.
Par ko īsti maksā klienti-ne sevišķi saprotams...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.