Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 823 skatījumi

Smilšu sijātāja konveijera modelis

Hobiji » Cits

Labdien es vēlos uztaisīt tādu mazu konveijeri, tā, kā rūpnīcās, bet nevaru nekādīgi iedomāties, kā lai uztaisa, un kādus materiālus ņemt pašai lentei, tādu materiālu būtu labi kuru līmēt un manipulēt ar garumu, kādus tos rullīšus ņemt, lai būtu saķere (kaut vai divus), un pašas radzītes ar kurām aizķert produktu.
domāts aptuveni 10 cm plats garums no 20 cm, doma bija mazam jau iztaisītam smilšu sijātājam , kur galā ir jāaiztransportē akmenīši.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man domājas ka tik niecīgiem izmēriem izdevīgāks ir pārtikas sieta duršlāgs, ko krata elektromotors, kam uz ass uzmaukts ekscentrisks uzgrieznis. Uzgrieznis padara motoru nenobalansētu un tāpēc vibrējošu. Sietu pi tā iesien trijās vai četrās atsaitēs.

pirms 9 gadiem  

Emīls Purviņš, pirms 9 gadiem :

tas jau ir sataisīts bet to pašu konveijeri vajag(jautājuma beigās)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gribētos zināt ko tu taisies sijāt:) Man liekas ka par matriālu varētu izmantot gumiju-ādu, jeb līdzīgu matreālu no kā sastāv automašīnas siksna. Vēlāk es savā darbā arī no večiem uzzināšu kur šādu matreālu dabūt, jo tev jau biezu viņu točna nevajag...:) Pastāsti par tām radzītēm-kādu tad tu produktu aizķersi-kādu maisiņu vai paku? Ā, es sdapratu-tev vajag akmenīšus:) sk...

pirms 9 gadiem  

Emīls Purviņš, pirms 9 gadiem :

tās radzītes jau ir jālīmē šaurā strēmelē bet uz augšu var būt kādi 1-1,5 cm lai ap rullīšiem var apgriezties un kadus tos rullīšus varētu izmantot(varbūt tās plastmasas caurules PVC remontdarbos ko izmanto?)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.