Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1024 skatījumi

Sveiki! Ja man ir tumbu pāris 90w un 30w un ja es šīs tumbas 90w+30w saslēgšu kopā izmantojot pastiprinātāju, kuram ir tikai 2 izejas......

Hobiji » Cits

....uz tumbām, ko man vajag likt starp 90w un 30w tumbaam, lai pie lielākas jaudas 30w tumbas neizsistu (gribās no mazākajām tumbām dabūt ārā tikai bassu-augšas neinteresē. Kaut kādu trokšņu slāpētāju, shēmiņu vai arī kondensatoru?? ko? :) Paldies par atbildēm jau iepriekš!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

90 un 30 pie viena kanāla??? Nav pa traku??? Ja neinteresē stereo, bet vajag lai mauc tik ārā, tad iesaku slēgt 90 + 90 pie viena kanāla un 30 + 30 pie otra un balansu pārnest vairāk uz 90w tumbām, tad nevajadzēs nekādas mikroshēmas.
Cik jaudīgs ir pastūzis?

pirms 9 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

pastiprinātājs 120w un...manu jautājumu tu īsti neizprati.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu cik sapratu, tad gribi pie viena kanāla slēgt 90w + 30w un baidies par 30w tumbu

pirms 9 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 9 gadiem :

Jā tad Tu saprati pareizi... Es vnk biju iedomājies, ka būs tā. ka no pastiprinātāja slēgšu klāt lielās tumbas un tad no tumbām vadi tālāk ies uz mazajām tumbām un tad kaut kādu mazu "sūdiņu" (skaņas slāpētājs, ierobežotājs vai kā nu to sauc??) ielikšu starp lielajām un mazajām tumbām. Tāda tā ideja. Tu vari palīdzēt?

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Kādi omi tumbām un kādi ir pastūzim! Kāds ir pastūzis, teorētiski, ja 30w tumbai ir diezgan lieli omi, ko viņa var turēt, tad droši var slēgt pa tiešo. Ja ir doma slēgt klāt kādu limiteru, pirms tās 30w tumbas, tad var diezgan liels čakars sanākt, jo nav universāla limitera, viņu tik un tā būs jāpieregulē ar multimetru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.