Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgar

+156

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 748 skatījumi

Jautājums zinošiem svarcēlājiem .

Hobiji » Cits

Man ir 18 , sveru 72 kilogramus un esmu aprēkinājis ,ka man ir jauzņem 180 gramus olbaltumvielu un ap 320 gramiem ogļhidrātu .
Kā man TIK DAUDZ pa dienu uzņemt , ja proteīna maisiņš (500g) satur TIKAI 76 g olbaltumvielu uz 100 gramiem ?
Esmu ,teiksim, sarūgtināts apzinoties .
+ kā man derētu noslogot presi ja pēc citu ieteiktā viena piegājiena es konstatēju ,ka varu vēl , ar visu blīni rokas ! Ņemiet vērā ,ka esmu ļoti atlētisks iesācējs svaru zālē kurš pilda bāzes vingrinājus ar brīvajiem svariem ,+ lieku akcentu uz mazāk noslogotajiem muskuļiem (biceps,triceps,trapece u.c)
Ne velti to rakstu ,jo vēlos ieteikumus ļoti efektīvai masas audzēšanai , nevēlos ne pusstundu zaudēt no ieguldītā darba .

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ēd vairākas reizes dienā, nevajag spiest tikai uz kokteiļiem. Tā ir piedeva, nevis pamatbarība, lai arī mēdz būt ļoti garšīga (ar šokolādi vai banānu) :)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
P.s.
Ir kokteiļi, kuros 80 grami olbaltumvielu. ( piemēram activlab sport. Tajos ir 80 gr. Proteīna. Nu un vēl kreatīns, glutamīns un l-arginīns).
P.s.s
Ar presi un tricepsiem masu neuzdzīsi. Priekš masas 1. -ais ( arī otrais un trešais) vingrinājums ir pietupieni ar stieni.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
A cik tad tu gribēji? Lai būtu 100 gramos 100 grami olbaltumvielu? Bet aromatizātori?
Tak šķīdini savu kokteili pienā, sanāks vairāk olbaltumvielu. Tu taču lieto pa 30 gramiem divreiz dienā. Sanāk 60 grami pulvera - apmēram 40 grami olbaltumvielu + tās, kuras ir pienā. Dienā parasts cilvēks uzņem 30 gramus. Šeit tikai no kokteiļa 40. Vairāk kā dienas norma. Tu plāno rīt tikai kokteiļus? Kokteilis tā ir barības piedeva, nevis pamatēdiens. Ja esi svarcēlājs, tad pirmais, kas jādara, ir jāmaina racions. Jāēd ļoti daudz ogļhidrātu, olbaltumvielu un vitamīnu. Ēšana jāuztver kā darbs. Un plus pastrēbt kokteilīti.... tā, katram gadījumam. Bet var arī vispār nestrēbt. 10 olas dienā ēst un viss būs labi.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.