Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 972 skatījumi

Cik izmaksā un kā atvest vieglo automašīnu no USA uz Eiropu ?

Hobiji » Cits

Paldies.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja kāds radinieks tev atdod 2018 gada mašīnu no salona par baltu velti tad vēl ir vērts. Citādāk bezjēga...

Vispirms autiņš būs jaatmuito, Piemēram ja auto amerikā maksā 20 000$(~16 690€) Latvijas PVN likme 21% sanāk 3500€ atmutiošanas prieks, jebsu valsts kasē jāieskaita par mašīnu.

asv ir citas ceļu drošības normas un lai eiropā piereģistrētu tādu auto tev to vajadzēs sertificēt (pamatā lukturi jāmaina, kā arī jāskatās zem 'kapota' vai būs kas jādara lai varētu iziet izmešu normas.) Te cenas variē pēc detaļu maksām un cik ļoti autiņš ir 'japārtaisa' (ar pāris tūkstošiem jāreiķinas noteikti)

Amerikā izmanto citu FM frekvenču spektru, tapēc var gadīties ka radio mašīnā nemaz nevarēsi paklausīties jo rādžiņam nebūs eiropas frekvenču spektrs..

Kopumā atdzīt autiņu no usa un piereģistrēt eiropā ir baigas čakars, lietoto auto tirgū, tas galīgi noteikti neatmaksājas, protams ir firmas kā jau minēja, kuras 80% no visa procesa nokārto, bet tās ar plēš 5 ādas un lēts pakalpojums ta

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Cikzinu, tur nav tik vienkārši, mašīna jāpārtaisa (kautkas tur ar gaismām bija), jāseteficē un vēl muita jāmaksā. Nav baigi izdevīgi

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.