Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ritvars Ozols

+525

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1324 skatījumi

Treidings, kāds ar to reāli pelna ?

Bizness un finanses » Investīcijas

Sveiki ! Vai kāds reali pelna ar treidingu, kuras pkatformas iesakat.? Latvija maz informacijas par so tēmu.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, reāli pelna tie, kam pieder šīs platformas.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Lai nepasētu naudu, vajag investēt daudz. Bet ja investēsi daudz, bet būsi bez pieredzes, pasēsi. Pēc statistikas tajā visā pelna tikai 5 procenti no visiem. 95 procenti visu padirš agri vai vēlu. Tā ka labi padomā.
Daudzi brokeri piedāvā sākt ar 50, 100 dolāriem. Tas ir pirmais solis visu notriekt. Ja gribi mēģināt, sāc ar demo versijām ( tās piedāvā visi kantori) ar virtuālo naudu, bet tas nav tas pats, kas ar īsto.
Tikai atceries zelta patiesību, ko NEVIENS brokeris tev nepateiks:
Tā nav tirgošanās biržā. Nauda līdz biržai nenonāk un nevar nonākt. Tā ir tirgošanās konkrētā brokera portālā. Tu iemaksā viņiem naudu, bet viņi tev rāda grafikus un līknes. Tavi zaudējumi paliek brokerim, bet katra tava nopelnīšana ir mīnuss kantorim, jo viņi to izmaksā no savas kabatas ( citiem zaudētājiem). Tā kā 95 procenti tik un tā visu zaudē, tas nekādus zaudējumus nerada, bet ja sāksi pelnīt miljonus... nē, tu nesāksi.

pirms 7 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Gribu precizēt. Ja tev ir lieki tūkstoši, tu vari tirgoties īstā biržā, bet tad ir jāizvēlas lielās bankas. Nevis kaut kāda zekauska swedbanka, bet Deutche bank.

Ritvars Ozols, pirms 7 gadiem :

Neesmu nekur atradis kada reala treidera stastu kurs sanem no brokera realu naudu ja ir tirgojis veiksmigi ? Parasti brokeris cenšas atrunat no naudas iznemsanas un piedava turpinat "spelet" ar labakuem nosacijumiem?

Ritvars Ozols, pirms 7 gadiem :

Man ir sava strategija kuru kadus divus gadus testeju demo konta iet pa plusiem nelieliem bet plusiem sanak kadi 10 - 15% pa tris menesiem plusaa. Kurs butu uzticams brokeris , platforma kura ar isu naudu tirgot ?

Ritvars Ozols, pirms 7 gadiem :

Man ir sava strategija kuru kadus divus gadus testeju demo konta iet pa plusiem nelieliem bet plusiem sanak kadi 10 - 15% pa tris menesiem plusaa. Kurs butu uzticams brokeris , platforma kura ar istu naudu tirgot ?

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Atbildi priekš sevis uz jautājumiem:
1) Tie plusi ieskaitot komisijas maksas?
2) tev demo kontā cik ir naudas? 100 000?
3) tu plāno investēt tik pat daudz?
4) rūpīgi izpēti nedēļu grafikus, un padomā, vai ar savu stratēģiju nebūtu tajās augšupejošās vai lejupejošās līknēs visu savu naudu pasējis?

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Daudzi treideri, tajā skaitā arī roboti, tirgo pēc principa, ka agri vai vēlu kurss atgriezīsies vecajā līmenī. Piemēram - spied sell, bet kurss ceļas. Tu atver nākošo darījumu sell, tad nākošo, un tp uzstāda uz tādu vai tuvu pirmajam, bet ja pirmais tuvojas stop los, tad to palielina. Tā arī bieži notiek. Kurss bieži tiešām atgriežas, un treideris atpelna mīnusus un norauj labu piķi. Zinu cilvēku, kurš ar robotu tā nopelnīja lielu naudu.
Bet ir viens bet.:

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Papēti, kā mainījās kursi pa gadiem. Piemēram, kāds bija eurusd 2015.ajā gadā.
Pienāk brīdis, kad kurss mainās neatgriezeniski. Ja iet uz leju, tad iet. Pēc tam paceļas atpakaļ, bet ne līdz tp. Un tad atkal uz leju un ļoti zemu līdz lejai. Un cilvēks nodedzina visu vai gandrīz visu.
Jo pat ja norauj piķi, negribās to izņemt ārā. Ir taču tā - jo tev vairāk naudas, jo tev lielāka peļņa.Uz to arī tas viss balstīts.Tu vari nopelnīt virtuālos tūkstošus, bet tad vienā mirklī notriekt.

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Tad ieslaitīsi brokerim vēl naudiņu.

Ritvars Ozols, pirms 7 gadiem :

Es domaju CFD tirdzniecību ar zeltu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.