Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1407 skatījumi

Pārdevu e-bay Apple i-phone, nosūtīju pa Latvijas pastu. Tagad šis iesniedzis disputu, raksta, ka preci nav saņēmis.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Tracking number viņam uzrādīt nevaru, jo pastā tāda nav, ir tikai pasta čeks, bet tikai ar valsti, bez adreses. Pierādīt neko nevaru. Naudas, ko viņam atdot arī nav- visa jau iztērēta. Ko man tagad darīt un kas mani sagaida?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja prece ir nosūtīta, tad ir jāieskanē pasta sūtījuma apstiprinājuma veidlapa, kurā ir skaidri redzams saņēmējs, saņēmēja adrese un pakas nosūtīšanas datums un jānosūta ebay un dispute tiks slēgts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Es vienmēr, lai arī cik maza vai liela paka nebūtu, sūtu apdrošinātu, tad vismaz naudu atpakaļ var dabūt. Es vienreiz sūtīju tepat pa Latviju, pircējs bija nepareizu adresi iedevis, pēc mēneša paciņa atnāca atpakaļ uz mājām.

Vai tad nav saglabājusies tā veidlapa ko pastā aizpildīji ar saņēmēja adresi? Ja ir, tad ieskenē, vai nofočē un aizsūti PayPal kā pierādījumu tam, ka preci esi izsūtījis. Man vienmēr pat kases čekā ir saņēmēja vārds, uzvārds un adrese.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Inga Akse

+40

 
Visticamāk nobloķēs kontu ebayā un, ja nauda tika pārskaitīta caur Paypal, tad uzliks ieturējumu tur un kā tik kāda nauda ienāks - uzreiz ieturēs. Policijā jau pakaļ nebrauks un cietumā neliks :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.