Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ePakalpojumi

+132

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5592 skatījumi

Kā es varu elektroniski uzzināt kādi ir mani ikmēneša rēķini?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Katru mēnesi mēs veicam dažādus ikmēneša maksājumus, piemēram, par elektrību, gāzi, telefonu u.c. Daudzi uzņēmumi ir padarījušas mūsu ikdienas dzīvi ērtāku piedāvājot rēķinus saņemt un apmaksāt arī elektroniski. Mums vairs nav nepieciešams personīgi iet uz uzņēmumu, kas ietaupa gan mūsu laiku, gan naudu, piemēram, biļeti par sabiedrisko transportu.

Pirms 14 gadiem

Kur es varu atrast rēķinu par elektrību? Atveru mājas lapu https://www.e-latvenergo.lv Reģistrēju lietotāju un turpmāk pieslēdzos ar lietotājvārdu un paroli vai arī, lai pieslēgtos izmantoju kādu no piedāvātajām internetbankām. Ja nevēlos pieslēgties, tad Zaļajā zonā varu apskatīt savu pēdējo elektrības rādījumu, samaksāt par elektroenerģiju u.c. Tagad varu sekot līdzi savam elektrības patēriņam un maksājumu vēsturei, saņemt paziņojumus vai nosūtīt savus jautājumus.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Kur es varu atrast rēķinu par gāzi? Atveru mājas lapu https://e-pakalpojumi.dabasgaze.lv Reģistrēju lietotāju un turpmāk pieslēdzos ar lietotājvārdu un paroli vai arī, lai pieslēgtos izmantoju kādu no piedāvātajām internetbankām. Tagad man ir iespēja apskatīt skaitītāja rādījumus, patēriņa pārskatu, rēķinus un aktuālo bilanci. Reizi gadā, kad nepieciešams nodot rādījumus, varu izdarīt to elektroniski un veikt apmaksu.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Kur es varu atrast rēķinu par telefonu un internetu? 1. Atveru mājas lapu https://mans.lattelecom.lv Reģistrēju lietotāju un turpmāk pieslēdzos ar lietotājvārdu un paroli vai arī, lai pieslēgtos izmantoju kādu no piedāvātajām internetbankām vai Mobilo ID. Tagad varu sekot līdzi saviem rēķiniem, samaksāt par tiem, pasūtī jaunus, uzlabot vai mainīt sev pieejamos Lattelecom pakalpojumus.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

2. Atveru mājas lapu https://manslmt.lv Reģistrēju lietotāju un turpmāk pieslēdzos ar tālruņa numuru un paroli vai arī, lai pieslēgtos izmantoju kādu no piedāvātajām internetbankām. Tagad varu var apskatīt visu pieslēguma numura īpašniekam pieejamo informāciju, uzreiz samaksāt rēķinu, mainīt pieslēguma veidu, saņemt sarunu izrakstu. Līdzīgi ar lietotājvārdu un paroli vari pieslēgties arī https://mans.triatel.lv/, ar tālruņa numuru un paroli https://www.manabite.lv un Mans Tele2.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Un kā ar rēķinu par komunālajiem pakalpojumiem? Kas attiecas uz šo punktu, tad visbiežāk tas ir atkarīgs no tā, kurā vietā tu dzīvo un no tā, ko tavs apsaimniekotājs tev piedāvā. Lūk daži piemēri: Kurzemes namu apsaimniekotājs savā mājas lapā piedāvā pieteikties e-rēķinam. Rīgas centra apsaimniekotājs reģistrētiem lietotājiem piedāvā nodot ūdens skaitītāju rādījumus. Valdemāra nami piedāvā aizpildīto speciālo formas kvīti nosūtīt pa e-pastu.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

Ja Jums patīk ērtības, tad universāls rēķinu portāls ir https://www.rekini.lv. Reģistrējoties portālā, tu vari pieteikties un saņemt e-rēķinus no uzņēmumiem, kas ir pievienojušies rekini.lv sistēmai.

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Gurkovskis

+2154

 
kādas tad te ērtības? ir jāatver kaudze mājaslapu, katrā jāpieslēdzas par jaunu internetbankai. vienkāršāk ir savā internetbankā izveidot savus maksājumu šablonus. tas būs daudz ātrāk. :)

pirms 14 gadiem  

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem :

Tas jau ir tikai viens no veidiem kā varu samaksāt elektroniski. Tāds kā apkopojums. Protams ērti ir sataisīt arī šablonus, bet piemēram latvenergo tev ir arī pie reizes jānodod rādījumus :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pēc tik detalizēta jautājuma skaidrojuma un jautājuma uzdevēja lietotāja vārda vien ir noprotams, ka šis ir tikai retorisks jautājums, kas sevī ietver slēptu reklāmu! Bet izziņai protams, ļoti jauki ir uzskaitītas visas iespējas apmaksāt rēķinus elektroniski. Lai arī elektroniskā rēķinu apmaksa ir laba lieta, jo pirmkārt jau uzņēmējiem un pakalpojumu sniedzējiem nav problēmu ar kavētajiem maksājumiem, tomēr tā ir vairāk tendēta uz vidusslāni un cilvēkiem ar lieliem un pastāvīgiem ieņēmumiem. Ne jau visiem Latvijas iedzīvotājiem ir pilni rēķini bankās. Daudzi cilvēki krāj santīmu pie santīma, lai nomaksātu par elektrību, gāzi, utt.

pirms 14 gadiem  

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem :

reklāmas absolūti nekādas.. tikai sarakstīju savu aptuvenos ikmēneša rēķinus un kurus portālus izmantoju, lai apmaksātu. Principā nevienu rēķinu vairs nesaņemu papīrā. ērti! :)
turklāt esmu parastais slānis, mani vecāki arī izmanto piemēram, latvenergo un lattelecom. Sēdi mājās un samaksā savu ikmēneša elektrības rēķinu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ieeji savā banku kontā un apskaties, ko -par cik -un kad-- ir maksāts.. Un tājā kontā, ko esi pieslēdzis automātiskajiem maksājumiem..vai"( eji uz banku, tik tur būs jāmaksā) lai iedod izdrukas..

pirms 14 gadiem  

ePakalpojumi, pirms 14 gadiem :

Jautājums jau ir - ko tu vari samaksāt mājās, neejot uz banku. Priekš kam ir nepieciešamas izdrukas?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.