Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1277 skatījumi

Man no irijas ieskaitija naudu, parasti tas prasa - 1 dienu, jo otraa riitaa jau ir! bet tgd jau kops 1dienas ir ieskaitita, bet nav!? help!

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Kr4 lieta taada, ka man ieskaitija naudu 1dien no irijas, bet 2dien vajadzeja jau but iekshaa swedbankaa! Tgd jau 4 dienas pagajushas bet 1k nav ienacis, bishku bailes. :/

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
prasi maksātājam vai ir vai nav ieskaitījis. ja būs kļūda maksājumā, tad nauda būs atnākusi viņam atpakaļ.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tev ir multivalutu konts, tad naudai jabut nakama diena tava konta, un parversta latos...

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Viss atkarīgs no summas. Bankai ir pienākums "iesaldēt" naudu, ja ir gana liela summa, lai sāktos izmeklēšana par iespējamiem nelegāliem darījumiem.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māsters

+815

 
Man ar uzpeldeja nebijusi problema ar SEB ibanku, ka peksni nedarbojas kodu kartes pieprasitais kods ko vakar meginaju ievadit un rezultata bloketa karte. Skrobe ****. Ar shitam elektroniskajam sistemam nekad nevari but neparko drosh, ka rit piemeram tev nepazud nauda no konta. Shodien ieshu purinat banku ****.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pajautā sūtītājam, vai viņa kontā parādās, ka summa ir noskaitījusies, bet tu no savas puses noteikti vari par šo iet interesēties savas bankas tuvējā filiālē, jo iespējams viņiem sistēmā kāda kļūme gadījusies.
Man tā vienreiz bija, kad tepat vietējā valūtā maksāju caur internetbanku īres rēķinu, un beigās viņiem notika kļūme, ka man naudu atņēma, bet saimniekam neieskaitīja. Tā kā noteikti ej uz banku interesēties, jo savā sistēmā viņi vismaz redz visus darījumus un to aprakstus.
Lai veicas (;

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.