Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+30

 
  • 5

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2225 skatījumi

Cik viegli atgriezties Latvijā pec 11 gadiem ārzemēs ?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Es gribu atgriezties mājās :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no ļoti daudziem faktoriem, kas katram cilvēkam ir individuāli, kaut vai no tā, ka, lai atgrieztos Latvijā ir jābūt vietai, kur atgriezties, piemēram, dzīvoklim vai vecāku mājām, kur jūs vienmēr esat gaidīts vai vismaz pietiekami līdzekļi, lai sev dzīvokli izīrētu un nomaksātu komunālos maksājumus un uzturētu sevi vismaz 3 mēnešus, kamēr atradīsiet darbu Latvijā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Aizbraukt uz daudziem gadiem ir kā izcelt kāju no ūdens, tas sakļaujas un vietas vairs nav. Ja te nav radu, draugu būs grūti. Daudz atkarīgs no rakstura un uzņēmības.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja tev tur nav slikti, tad būs grūti. Pēc gada vai diviem tikpat dikti gribēsi atpakaļ tur. Paseko līdzi mūsu ziņu lapām, tad sapratīsi, kāda atšķirība turienes un šejienes policijai, valsts iestādēm un darbavietām. Visi jau nav vienādi, bet šeit tavas tiesības būs krietni mazākas un risks sastapties ar kriminālu (arī ekonomisku) krietni lielāks.
Protams ar nosacījumu, ka neesi Nigērijā, Sīrijā utt.

pirms 12 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 12 gadiem :

Tev daļēji piekrītu, par cittautiešu tiesībām un attieksmi pret tiem,piemēram londonā ,es varu pastrīdēties. Mans vecākais puika tur srādā astoto gadu un ir saskatījies gana.Pret mūsējiem bieži vien izturas kā pret tādiem vergiem, arī bija gadījums ar policiju kad man vienu pazīstamu meiteni nolika uz ielas pret sienu un pārbaudīja dokumentus. Paglāba tas, ka dokumenti bija līdzi, bet pārējos, kas stāvcēja aotobusa pieturā, izkratīja un aizrāva uz policiju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
viegli. jānopērk tik biļete.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
es domāju, ka kādam laiciņam būs jāpaiet, līdz pieradīsiet pie pārmaiņām. bet es domāju, ka nekas neizdarāms tas nav :) veiksmi!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.