Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Neredzemais

+747

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1175 skatījumi

Slēgta internetbanka ar tiesas lēmumu,aizliegti maksājumi.

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Slēgta internetbanka ar tiesas lēmumu,aizliegti maksājumi.
Tātad,ja man ir aizliegti maksājumi internetbankā, vai es varu veikt maksājumus bankas filiālē ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neredzot tiesas spriedumu to pateikt nav iespējams, tas, ka jums nav atļauts atvērt jaunus kontus ir fakts, taču savus rēķinus, piemēram, elektrības, gāzes, utt. bankās gan varat veikt, taču ne tajā bankā, kurā jums ir slēgts rēķins ar tiesas lēmumu.

pirms 11 gadiem  

adolfs, pirms 11 gadiem :

atļaušos piebilst no pieredzes:
dažās, piemēram Swedbankā, no, ar tiesas lēmumu bloķēta, rēķina, var veikt maksājumus uz vietas filiālē un bankomātos, bet liegts internetbankā.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Iespējams, ka jā, bet es jūsu vietā neriskētu maksājumus veikt tajā pašā bankā, jo, pirmkārt, pie jūsu uzvārda parādīsies atiecīgs ieraksts par aizliegumu, un tas bankas kasierim būs redzams, tā ka pat, ja maksājumu bankā jums veikt atļaus, tad paskatīsies un attieksies pret jums kā pret noziedznieku, visticamāk bankas kasieris pats nepieņems lēmumu vai ļaut vai neļaut izdarīt maksājumu un pasauks savu priekšnieku, vai tas jums ir nepieciešams, šaubos!

adolfs, pirms 11 gadiem :

par šo jautājumu es akurāt rūpīgi iztaujāju bankas inspektoru - vel vairāk, tieši viņa man uzreiz iedeva (par brīvu) bankas karti, lai raitāk, un bez komisijas maksas, veiktos banknošu saņemšana (var būt, ka Grigorjevam ir smagāks, bet man saudzējošāks, gadījums).
tik un tā - paldies par brīdinājumu Aivi

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Neredzot tiesas spriedumu, to, kas tieši ir aizliegts zināt nevar, bet tas, ka attiecīgs ieraksts būs, kā arī tas, ka jebkurš bankas darbinieks to varēs redzēt, arī ir fakts, pretējā gadījumā nekas neliegtu atvērt jaunu internetbanku.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nē. Tiesai ir interese apturēt tavu rīcību ar bezskaidru naudu, nevis tikai mistiska interese pēc tavas internetbankas, kas ir tikai līdzeklis tavu finanšu piekļuvei un ērtībām.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.