Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1740 skatījumi

Vai izsolē iemaksātā nauda tiek atgriezta?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Ir nekustamais īpašums,kuru ar izsoles palīdzību banka vēlās pārdot.Ir viens,kurš visus pārsola,bet kā ir ar pārējiem,vai tiem iemaksātā summa aiziet gar degunu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Tam kurš pārsola par nosolīto reāli jāsamaksā. Ja viņš to neizdarīs, spēkā būs nākošajā piedāvājums. Tikai tad iemaksas saņems atpakaļ pārējie.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Un kā ar to izsoli,vienā vietā saka,ka obligāti jābūt vairāk par vienu dalībnieku,bet šinī gadījumā pietiek ar vienu,kaut kā interesanti?

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Jebkuras izsoles mērķis ir pārdot īpašumu par maksimāli augstāko solīto summu, ja pārdošanas summa izsolas rīkotāju un/vai īpašnieku apmierina, tad darījums ir noticis un pēc naudas nomaksāšanas, visiem pārējiem solītājiem nauda tiek atgriezta atpakaļ, jaunajam īpašniekam iepriekš iemaksātā summa tiek atrēķināta no izsoles summas. Protams, pēc tam ir jānokārto arī visas saistības pret valsti, nodokļu nomaksas, notāra izdevumi par pirkuma noformēšanu, kas arī pamatā ir pircēja atbildība.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Izsolē var piedalīties jebkura persona, kam ir līdzekļi, ja piedalās viena persona, kura piedāvātā cena īpašnieku apmierina, darījums ir noticis un īpašums tiek iegādāts. Izoles mērķis ir pārdot īpašumu par abpusēji izdevīgi cenu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Varētu padomāt, ka solītāji met ar naudas paciņām - kurš ātrāk un vairāk aizmetīs... :D Maksā tak tikai tas, kurš beigās vis vairāk solija, pārējie iet mājās.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Bet kaut kādas komisijas,nodokļi netiek iekasēti,ja ir,tad procentuāli cik daudz?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Protams ka atdod

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.