Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Henrijs

+46

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 956 skatījumi

Čaw! Ko darīt gadījumā, ka ne bijusī īpašniece, ne notāre nav pamanījusi, ka īpašumā ir deklarētas personas, ko esmu iegādājies?

Bizness un finanses » Īre & Nekustamie īpašumi

Čaw! Ko darīt gadījumā, ka ne bijusī īpašniece, ne notāre nav pamanījusi, ka īpašumā ir deklarētas personas, ko esmu iegādājies? Viņas par to mani nav informējušas, jo it kā nav zinājušas. Ķipa, uzrakstīju Rīgas departamentā iesniegumu, bet man pateica, ka var viņas arī neizrakstīt, jo viņām esot kaut kāds īres beztermiņa līgums. Un tagad man jāgaida vesels mēnesis. Bet gribas jautāt kapēc? Es taču pirku tīru dzīvokli un mani maldināja. Man tagad vispār iet uz namu pārvaldi un sniegt, ka esmu īpašnieks. Nu jā, jo man tak nav izejas ne? Ja esmu nopircis jau ipasumu. Bet, ko tad ar apgrutinajumu darit? Un tas sieviets esot it ka arzemes, iespejams. Man ta izskatas pec krapniecibas. Ka Jums? Ko darit?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Deklarēšanās neko nenozīmē. Tā ir tikai paziņošana valstij, kur personai var vēstules sūtīt un kur Policija personu var meklēt. Deklarēšanai nav sakara ar īpašumu vai tiesībām dzīvoklī tikt ielaistam. Jums ir pirkuma dokuments, kurā rakstīts, ka apgrūtinājumu nav. Ja ir kaut kāds mistisks līgums, kuru neviens nevar uzrādīt, tad lai vēršas pie līguma otras puses vai mantiniekiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Jautājums: vai deklarētajiem ir kāds līgums ar bijušo par īres nosacījumiem? Ja nav , vari izdeklarēt bez tiesas.

pirms 11 gadiem  

Henrijs, pirms 11 gadiem :

Zemes departamnetā teica, ka esot beztermiņa līgums, tāpēc viņš velkas visiem līdzi. Galvenais, ka rēķinā nekas tāds neparādījās, ka te deklarētas vairāk personas. Un līguma saturs nevienam vairs nav zināms, jo tie esot 90. gadi.

Henrijs, pirms 11 gadiem :

Deklarētās reģistrētas manā īpašumā sanāk, kā apgrutinājums, tas man tagad ir sanācis. Nezina, jau, kur viņas ir!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Artis Upenieks

+7243

 
Ja jūs kaut ko parakstījāt pie notāra, tad droši vien, ka pirkuma līgumu, kurā es ceru, ka bija rakstīts, ka Jūs pērkat īpašumu, kuram nav apgrūtinājumu, ka īpašums nevienam nav izīrēts un ka neviens uz viņu nepretendē utt.. - standarta frāze, kas ir iekļauta visos nekustamā īpašuma pirkuma līgumos. Un ka iepriekšējais īpašnieks to nodod jums lietošanā ar tādu un tādu datumu.
Jebkurā gadījumā, arī ja pirkuma līgumā šāds punkts nebija atrunāts, tad tā bija pārdevēja atbildība tevi par to informēt.
A ko pārdevējs saka?

pirms 11 gadiem  

Henrijs, pirms 11 gadiem :

Jao, bija šī frāze,ka nav apgrūtinājumu. Pārdevēja saka, ka nav zinājusi, jo to tas iespējams esot radies tāpēc, ka esot mainījušies ar dzīvokļiem savstarpēji ierpiekšējais īpašnieks, kurš ir miris, ka viņai tas ir mantojums, ko viņa man pārdeva. Līguma saturs neesot zināms. Man tikai Rīģas vides un zemes departamentā pateica, ka līgums esot bijis beztermiņa, kas sarežģi izrakstīšanu. Un, tad it kā bijusī īpašniece aterējās, ka iespējams, tas radies maiņas procesā, ka viņas, iespējams nezdzīvo

Henrijs, pirms 11 gadiem :

LV

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aiziet uz pašvaldību un uzrakstīt iesniegumu, lai personai, kas tur ir deklarēta tiktu šī deklarācija anulēta, tas tiks izdarīts mēneša laikā un tā nav problēma

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.