Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 783 skatījumi

Bizness Anglijā..

Bizness un finanses » Mazais bizness

Vai kāds ir lietas kursā par nepieciešamajiem dokumentiem - kas nepieciešami lai atvērtu Anglijā savu biznesu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarībā no tā, kādu biznesu. Ja uzņēmumu, tad viss ir noformējams tiešsaistē, un ar šādu uzņēmumu dibināšanu, kur īpašnieks ir nerezidents, nodarbojas simtiem uzņēmumu, kas piedāvā gan reģistrētos birojus, gan sekretāru pakalpojumus, gan atskaišu iesniegšanu, gan palīdzību uzņēmuma kontu atvēršanā, utt. Ja kā pašnodarbinātā persona, tad jums ir jābūt UK rezidentam ar Lielbritānijas adresi, uz kuru jums tiks nosūtīti dokumenti, jums ir nepieciešams Lielbritānijas bankas konts, kuru jūs varat atvērt tikai tad, ja esat Lielbritānijas rezidents ar Lielbritānijas adreses apliecinājumu + National Insurance Number.

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Turklāt, lai pieteiktos un NIN ir jāierodas uz interviju personīgi, arī bankas kontu ir iespējams atvērt tikai personīgi. Ja uzņēmumu dibināt kā rezidents, jums ir nepeciešama UK adrese un NIN. Visi dokumenti, tai skaitā bankas kartes, kodi, utt, viss tiek sūtīts uz jūsu UK mājas adresi, nekas netiek izsniegts uz rokas bankā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

www.bestbettingslinks.com/krediti

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.