Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

māceklis

+124

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 789 skatījumi

Nemaksā par pārstrādātajām stundām...

Bizness un finanses » Nodokļi

Cik zinu daudzās, visās apsardzes firmās un gandrīz visos veikalos pārdevējiem nav piemaksu par pārstrādātajām stundām, kur pēc līguma būtu jābūt 100% piemaksai un tas pats arī ir par naktsstundām - nav to 50% piemaksu.
Vēlētos uzzināt, kā var atrisināt šo problēmu anonīmi. Man jau itkā ieteica versties uz darba inspekciju, bet tad man atkal liekas nereāli, vaitad neviens nekad nav vērsies?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Viens nekā neatrisināsi. Pamēģini vētras laikā spļaut pret vēju.

pirms 10 gadiem  

māceklis, pirms 10 gadiem :

Diezvai, pats savas problēmas vari tā risināt ;)

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Karogu tev rokās par apņēmību, bet taisnība vien būs. Kamēr darba ņēmēji ir neizglītoti, nekas nemainīsies. Tur jābūt vairākumam - ja viss kolektīvs sāk pieprasīt, tad jau nopietnākas cerības rodas. Tagad vienīgais ko vari - piedraudēt, ka rakstīsi atlūgumu. Un tas viņiem būs kā zivij ūdens.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Ivars un Uldis pareizi saka - muļķiem muļķu problēmas. Ja esi tik mazkvalificēts, ka esi spiests turēties darba vietā, kur tavas virsstundas visiem pie kājas, tad tev nemaz nav citu iespēju - zemi kvalificētu cilvēku vienmēr var nomainīt, un pie durvīm ir jau desmit, kas strādās tavā vietā ar visām virsstundām.

māceklis, pirms 10 gadiem :

Pašlaik nevaru atrast labu darbu jo mācos, tapēc par to neuztraucies. Bet tomēr jebkuram darbiniekam ir tiesības pieprasīt savam priekšniekam, lai viss būtu pēc līguma. Es tikai vēlos uzzināt kā visu pareizāk izdarīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.