Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis S.

+153

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 966 skatījumi

Vai ir kāds veids "apiet" absurdo VID politiku šādā lietā?

Bizness un finanses » Nodokļi

Sveiki!
Tātad- ja fiziskas personas mēneša peļņa (ienākumi mīnus izdevumi) pārsniedz trīs simti ar kaut cik eiro, tad no tās summas VIDam jāmaksā visādi ļoti lieli procenti.
Bet situācija ir tāda, ka, audzējot gaļas liellopus un nenodarbojoties ne ar kādu citu peļņas gūšanas veidu, ienākumi ir ļoti neregulāri un reti, piemēram, lopus nodod tikai kādas divas reizes gadā, par to saņemot šķietami lielas naudas summas, kuras uzreiz VID uztver kā milzīgus ikmēneša ienākumus ar visām no tā izrietošajām sekām. Bet viņi negrib saprast to, ka astoņus- deviņus mēnešus gadā nav nekādu ieņēmumu, bet izdevumi ir ievērojami katru mēnesi. Ja parēķinātu vidējos gada ieņēmumus uz vienu ģimenes cilvēku, tad tā summa nebūtu ne tuvu iztikas minimumam, kur nu vēl runa par procentiem VIDam.

Varbūt kāds var izpalīdzēt ar padomu, kā šādu situāciju labot? Vai ir kādi "nereklamēti" iesniegumi rakstāmi, vai kas cits likuma robežās darāms?

Paldies.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+755

 
Var jau reģistrēt paypal, skrill jeb kādu citu e-maksājumu kontu un lūgt lai maksājumus pārskaita uz viņiem, iegādāties konkrētu debit karti un pievienot savam e- kontam .

pirms 9 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 9 gadiem :

Un cik lopu pircēju, uzpircēju spēj to sagremot ko tu pateici? Labi, ja draugiem.lv zin, pie mums jau nav vēl internetu laiki pienākuši/

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.