Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1437 skatījumi

Ko darīt ar uzpērkamām amatpersonām? Bet reāli.

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vienkārši ceļā pagadījušās uzpērkamas amatpersonas, kas baltu griež par melnu jo vinjiem kāds maksā. Un ja tu cilvēks ej un kaut ko pierādi ar reāliem faktiem, par tevi vienkārši pasmejas un uztaisa par muļķi un galveno vaininieku. vienvārdsakot - ej un dari ko gribi, viss kaa pret sienu.Būtu patīkami palasīt reālu juristu konsultācijas un komentārus. Varbūt te ir kāds jauns un daudzsološs jurists, kurš vēlas kāpt pa karjeras kāpnēm? Lūdzu - ir iespēja.

Pirms 14 gadiem

KNAB nenodarbojas ar uzņēmēju strīdiem, bet gan "tīra tikai valsts institūcijas", kuras vajadzības gadījumā tiek atdzītas par "nevalstiskām institūcijām", kas nav viņu kompetencē. Pārbaudīts. Runa šobrīd ir par maksātnespējas administratoru, tiesnešiem un ekonomikas policiju. Augsti plaukti, pieļauju domu, ka arī bankas ietekme, un tur nu tu cilvēciņš vari vienkārši noplātīt rokas.

Eva Bogdanova lieku, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ķuze

+1025

 
Evolūcija ne revolūcija var tikai kaut ko mainīt. Sākumam pietiktu, ja kaut vai turpinot ņemt vismaz padomātu vai parīt arī būs ko ņemt. Un vēlams arī neaizmirst, ka arī pa sabiedrībai/valstij labākā varianta "izbīdīšanu" kāds kaut ko iedos, ok ne tik daudz, bet toties pozitīva darba apspīdētam neviens par katru cenu necentīsies "izvilkt gaismā"

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Izvārtīt darvā un spalvās un iznest no kantora.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Nu te Māri tev nebūs taisnība,arī KNAB ir draugu būšana!Šitajā valstī vairs taisnību nevar panākt,lai nefilmētu kā policisti sit cilvēkus un kā apzog mašīnas(ar policistu svētību)tika aizliegts pārdot video novērošanas kameras!Vai tas nav fakts???Savu vari panākt ar tādiem pašiem līdzekļiem,vai nopērc killeri!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
"ar reāliem faktiem" nodarbojas KNAB.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
lai kā cīnītos ar to ,vienmēr tāpat sastapsies ar tādiem cilvēkiem kuriem (vis ir saists tikai ar naudu un pa naudu) .,..lai cik te tiesātos un cīnītos,varrbut kādreiz tas mainīsies bet noteikti ne tuvākaja laikā,kad tagad vis notiek tikai ar kukuļošanu visās jomās(un pastiprinātā režīmā,jo visi grib dzīvot zaļi)..

pirms 14 gadiem  

kenaz, pirms 14 gadiem :

vo vo ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.