Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jussi Pekonens

+100

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1639 skatījumi

Banka pārkāpjot līguma punktus atņēma auto,tagad prasa apmaksāt dažādus papildus izdevumus.Es nepiekrītu! Kur griezties? Kas var palīdzēt?!

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Līzinga kompānija atsavināja auto pārkāpjot savstarpēji noslēgto līgumu. Tagad pieprasa kompensēt evakuatora pakalpojumus,stāvvietu,vērtēšanu utt... Par auto summa ir apmaksāta,papildus izdevumus neatzistu. Auto neatdod. Vēlos zinat kur griezties pēc palidzibas. Paterētaju tiesibas ar šo nenodarbojas. Ko tālāk...?
būšu pateiciga ja kads sniegs man info uz extrai777@inbox.lv

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Kad banka atņem auto tā viņu gatavo pārdošanai, respektīvi tīra, mazgā un dzen uz servisu, jo 95% gadījumu ja jau lieta ir nonākusi līdz auto atņemšanai to vairs ne viens neizpirks (tas arī sastāda šos papildus izdevumus 60-70 Ls) Tu to izdarīgi 15.dienu laikā. Faktiski banka jau varēja šo auto izlikt pārdošanā, jo viņi jau bija atkāpušies no līguma. Tikai par cik auto pārdot par ir grūti un atlikušo līzinga summas daļu atgūt no parādnieka ir vēl grūtāk, banka atļauj to izpirkt iepriekšējam līzinga ņēmējam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Es iesaku - par cik summa nav liela, samaksaa. Ja tas ir principa jautaajums, peec tam ej uz tiesu, lai atgriezh tev izsevumus, ko tu neatziisti.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Imants ...

-467

 
nu tikai nelej-ja! par šādu summu banka auto neatņemtu...tā ka pats droši vien ievārīji sūdus...

pirms 14 gadiem  

Jussi Pekonens, pirms 14 gadiem :

Mācamies lasīt uzmanīgi!
Auto no bankas izpirku 15 dienu laikā. Tie 60 -70 LVL ir bankas izdomātie papildus izdevumi kurus neatzīstu. Kamēr tie nav atmaksāti a/m neatdod.

Imants ..., pirms 14 gadiem :

atzīt vai neatzīt-tās ir tavas problēmas...un summa 60 LĪDZ 70 (kā diez šāds apzīmējums parādās dokumentos) tā ka mācies vien lasīt pats(un arī domāt)...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Sūdzi tiesā. Ja ir labs jurists, ir izredzes.

"Banka pārkāpjot līguma punktus atņēma auto" gan izskatas mazticami un vispār izskatas arī, ka neesi maksātspējīgs - tad variantu praktiski nav.

pirms 14 gadiem  

Jussi Pekonens, pirms 14 gadiem :

Lieta sekojoša: Sākuma atņēma auto,tad paziņoja,ka vienpusēji atkāpjas no līgumsaistībam, tad paziņo,ka jāatlīdzina papildus izdevumi. Summa nav liela apm. 60-70LVL Auto izpirku 15 dienu laikā,bet šie neatdod kamēr nesamaksās šo summu. Tā nu tas velkas trīs menešus.

Māris Raugulis, pirms 14 gadiem :

Ja tā nav principa lieta, ar to neviens saprātīgs cilvēks neķēpāsies - pat, ja uzvarēsi, laika un nervu zaudējumi būs daudz lielāki un tos neviens nekompensēs.

Jussi Pekonens, pirms 14 gadiem :

Tur jau tā lieta,šādi mēs ļaujam bankām sevi aptīrīt. Tādēļ vēlējos uzzinat vai nav kāda kompetenta iestāde,kas aizstāv patērētāja tiesibas. Protams juridiski tas ir garš un dārgs process,kas neatspēko šo summu.

Edgars B.........., pirms 14 gadiem :

Papēti civillikumu. Tur varētu priekš tevis kaut kas būt. Man patreiz never vaļā to lapu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.