Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Daniels Āns

+310

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1160 skatījumi

Vai drīkst pārdot piem. Nike produkciju, ja zināms, ka tā nav oriģināla, taču ir izgājusi muitu un precei ir pavadzīme?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vai drīkst pārdot piem. Nike, Adidas utt. produkciju, ja zināms, ka tā nav oriģināla, taču ir izgājusi muitu un precei ir pavadzīme?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pārdot drīkst. Pilns tirgus ar Nike un Adidas. Varētu padomāt, ka urlas staigā oriģinālajās adidas biksēs. Tā varētu saukties parodija par nike vai adidas. Muita un pavadzīme šeit nespēlē nekādu lomu. Pavadzīmes par piķi uztaisa kādas vien vajag. Bet ja Nike un Adidas firmas zīme ir uztaisīta gana līdzīga īstajai, tad to jau var uzskatīt par pircēju maldināšanu un par to var riktīgi ierīt. Ja nepārdod tirgus būdā par 5Ls, bet normālā veikalā par 30. Un ja aiz muguras nestāv jumts.

pirms 14 gadiem  

Daniels Āns, pirms 14 gadiem :

Ja šīs preces tiek reāli tirgotas normālā sporta preču veikalā?
un vai nepatikšanas sanāk arī pārdevējam, ja notēlo muļķi un visu vainu uzgāž uz pārdevēju, no kura šīs preces ir iegādātas, sakot, ka pārdevējs teicis, ka preces ir oriģinālas

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tas ir tikai juristu jautājums, bet ir pirmais noteikums - likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības. Ja uzgrūdīs vainu pārdevējam ierīs abi divi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.