Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1270 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Viss ir atkarīgs no sporta veida un šo sacensību statusa. Varu dot precīzākus padomus, bet tad gan labāk lietot vēstules draugos...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Ja tās ir autosporta sacensības, kuras vēlies padarīt legālas, tad ir nepieciešams saņemt LAF licenci (www.laf.lv) + pasākumu apdrošināšana.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Atbildi uz Tavu jautajumu nezinu, bet iespējams, ka resursus un iespējamos zemūdens akmeņus aiz labas sirds var norādīt kāds, kas jau ir ar pieredzi šinī jautajumā.
Gandrīz autosacīkstes rīko iAuto.lv saimnieks E. Biele, domāju, ka viņš varētu neatteikt nelielu bezmaksas konsultāciju. Ja ir citi sporta veidi, tad piemeram cīņu sportā padomu var pajautāt Sauljus Šeikis. Draugos šos cilvēkus var sameklēt, tikai Sauljus Šeikis ir jāraksta kirilicā (krieviski).

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.