Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene Auzina

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1918 skatījumi

Mantas aprakstisana

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Kartejais jautajums par kreditiem!Esmu panemusi vairakas vietas kreditus pirms 3 gadiem pa 100-150Ls..Nebija ko atdot! Naca bridinajumi viens pec otra!sobrid sms credit panemto 100ls vieta grib 400! Risicum panemto 150ls vieta 460Ls un credit24 100ls vieta 300!Tadas summas prasa tie piedzineji,,Lindorff,paust konsult un credit reforma! Draud ar tiesam u.t.t!
Kapec tas tiesas nav jau 3 gadus?
Un pats galvenais jautajums par tiesu izpilditaju! Ja ta tiesa tomer bus ka notiks ta piedzina? Darba man nav! Naudas man nav! vieigais kas pieder mobilais telefons un sudraba kedite!
Vai vini naks uz manas mammas invalides dzivokli,kur ir mana deklareta dzivesvieta un saks nest araa vinai mantas kuras vina nevares pieradit ka pieder vinai?Piemeram datoru vai Tv kas ir pirkti 10g atpakal no rokam un nav ne ceku ne ka!?
Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Peter Klex

+988

 
Tas ko tev parādu piedziņas firmas draud ir tīri iebiedēšanai, neviena parādu piedziņas firma tev nevar neko atņemt, to var tikai zvērināts tiesu izpildītājs!
Naudu atpakaļ atdod tikai tai iestādei ar kuru tev ir noslēgts līgums t.i. no kuras ņēmi kredītu. Ar piedzinējiem tev nav nekādu saistību, sāksi maksāt viņiem, tas var vilkties mūžigi, jo tiek pielikti visādi procenti utt.
Nu par to kam tiek atņemta manta nemācēšu pateikt, bet nu ja tiek līdz tiesu izpildītājam tad tas var beigties vēl sliktāk, pieskaitīs vēl viņa un tiesas izdevumus. Tāpēc mēģini visu pa labam sarunāt ar iestādi kur paņēmi kredītu un pamazām sākt atmaksāt tos parādus. Nefantazē neko, nostādi fakta priekšā kā ir. Nav darba! Kad būs, maksāšu!
Diemžēl tā tagad te ir, naudu no plika gaisa nevar izdomāt.

pirms 13 gadiem  

Liene Auzina, pirms 13 gadiem :

Tas gan ka tiem creditreformiem nevaig neko dot :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krizantēma

+2509

 
Naudas izspiedēju kompānijas draud ar tiesu, bet tiesa viņiem nav izdevīgi, jo tad viss process tiek apturēts, un nevar vairāk soda procentus uzrēķināt.Es nenomaksāju viasat kartes maksu,vienkārši aizmirsu 10,-, man atsūtīja creditreform, ka esmu parādā 38,-.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ņemts uz tavas mammas vārda,tad gan nebūs labi.Bet ja tos kredītus esi dabūjusi pati,un tev nekā arī nepieder,tad nav ko satraukties! Pasūti viņus vienu māju tālāk,viņi jau neko nevar izdarīt,cietumā jau neliks. :D Vienīgais ja dabūsi darbu Latvijā,tad var piedzīt caur darbavietu,un alga aizies viņiem.
Viņi jau tā ir uzvārījušies uz mūsu kredītņēmēju rēķina,un vēl viņiem nav diezgan.

pirms 13 gadiem  

Liene Auzina, pirms 13 gadiem :

Ja es pati nemu uz savu vardu!!
Paldies par info :*
Cerams ka taa ar ir!

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Vispār... Tas, ko rakstīja jautājumā ir reālākais variants. Tiesa, summa vēl nav gana liela. Pieliekot pie katra cipara pa nullītei, visticamāk to visu no savas pieredzes stāstītu, ne jautājumā uzdotu! Un uzvārās tās firmas nevis uz vidusmēra kredītņēmēju rēķina, bet uz to, kuri kredītus paņem un neatmaksā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.