Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1615 skatījumi

Šāds līgums vispār ir juridiski pareizs?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Kaut kāds sviests — http://www.hoste.lv/lv/ligums

Piektais punkts ir «klienta pienākumi», bet sestais punkts uzreiz ir «Hoste tiesības». Tjipa pienākumi ir tikai klientam. Pakalpojumu sniedzējam ir tikai tiesības bez jebkādiem pienākumiem. :D

Cik saprotu, tad, balstoties uz šo līgumu, ja es esmu samaksājis viņiem naudu un viņi nesniedz man pakalpojumu, tad man nemaz nav tiesību prasīt naudas atmaksu? Jo man kā klientam nav tiesību, man ir tikai pienākumi. Tā izskatās.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Pilnīgi pareizi saproti. Tev mēģinās pārdot apšaubāmas kvalitātes pakalpojumu, bez iespējas strīdēties. Vai nu prasi izmaiņas līgumā, vai meklē citu pakalpojuma sniedzēju. To tagad ir ka biezs...

pirms 12 gadiem  

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Un uz jautājumu, vai līgums ir pareizs, tad tas nemaz nav līgums. Kamēr neesi parakstījis, tikmēr tā ir vienkārša informācija.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nevis mēģinās pārdot apšaubāmas kvalitātes pakalpojumus, bet jau pārdod. Un tam, ka tas nav līgums, bet vienkārša informācja, viņi arī nepiekrīt.

Marazms kaut kāds.

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Ja esi samaksājis, tad esi piekritis..

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Ne gluži, paraksta nav, nav arī piekrišanas.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Man arī šķiet, ka jābūt vai nu reālam, vai nu elektroniskajam parakstam.

Nu tādā ziņā jau protams, ka, ja naudu esi pārskaitījis, visticamāk tad arī esi apmierināts ar līguma noteikumiem (citādi jau it kā neskaitītu), bet vai no juridiskā viedokļa naudas pārskaitījums skaitas piekriša — man liekas, ka tā tomēr nav.

Nē nu labi, tas arī nav tik svarīgi. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+100

 
Likumdošanā nav noteikts, ka katrs līgums jānoslēdz rakstveidā. Līgumu var noslēgt arī mutiski un ar konkludentām darbībām.

Pakalpojums uzskatāms par neatbilstošu līguma noteikumiem, ja:
- to sniedzot nav ievērotas normatīvo aktu vai normatīvtehnisko dokumentu prasības, vai tam ir citi būtiski trūkumi;
- par to sniegta maldinoša, nepatiesa, nepilnīga vai neskaidra (nesalasāma) informācija vai informācija nav sniegta vispār un tāpēc pakalpojumu nav iespējams izmantot paredzētajam nolūkam;
- tas rada vai var radīt apdraudējumu patērētāja mantai, veselībai, dzīvībai vai videi.

Un jebkuru līgumu var apstrīdēt, jo gandrīz vienmēr var atrast nepilnības vai pretrunas.

Sīkāk informāciju var dabūt ptac.gov.lv

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zero

0

 
Man jau liekas, ka viņi līgumā var rakstīt ko viņi vēlas un ja pats tam piekrīti, tad tā ir tava problēma. Vajag lasīt to, ko apstiprini. Katrā ziņā apbrīnoju šitos cilvekus. Maksā 1Ls par hostingu kas maksā 5Ls un vēl čīkst :D 1Ls dēļ cepjās par līguma pareizumu, nabagmāja.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Pirmkārt, man pie viņiem hostējas 23 mājas lapas.
Otrkārt, princips paliek princips. Viens lats vai viens santīms — man kaut kā pohuj. Savs darbs ir jādara tā, kā ir solīts. Pa latu vai par velti, faktu tas nemaina.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

«ja pats tam piekrīti, tad tā ir tava problēma» — tur tev taisnība, jā. Par to es arī neko nesaku. Tas interesantākais tajā visā jau ir tas, ka, palūdzot viņiem noformēt reālu, cilvēcīgu līgumu uz papīra ar abu pušu pienākumiem un tiesībām, viņi saka, ka tādus līgumus neslēdz. Dīvaini gan, lai neteiktu vairāk...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pat pieņemot, ka tas ir līgums:
Tu saņem pakalpojumu, kur aprakstā konkrēti ir teikts "Piedāvājam Jums 99.9% pieejamību un 24/7 klientu atbalstu, kā arī pakalpojuma augstāko kvalitāti."
99.9%, ir 356*24*0.001 = 8,76stundas, ja ilgāk par šo laiku pakalpojums nav pieejams, tad viņi neizpilda līguma - pakalpojuma nosacījumus.
Punkts "...HOSTE neuzņemas atbildību par iespējamiem zaudējumiem, kas varētu rasties KLIENTAM ..." noņem atbildību no pastarpinātu zaudējumu segšanas (kas ir saprotams), bet nevar tikt piemērots pašam pakalpojumam.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Jēdziens «pakalpojuma augstākā kvalitāte» nekur nav definēts. :D

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Tas, jā, bet "Piedāvājam Jums 99.9% pieejamību un 24/7 klientu atbalstu" ir daudz skaidrāki, it īpaši pirmā daļa, kuru apskatīju sīkāk.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.