Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aicis

+10511

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 854 skatījumi

Ko darīt, ja krimināllietā notiesātais man nemaksā piespriesto kompensāciju?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Tiesa piesrieda kompensēt zādzības rezultātā radušos zaudējumus. Notiesātais ir nepilngadīgs, bet māte un tēvs neklapē ar ausi.

Pirms 10 gadiem

Uz tiesu, kā nepilngadīgā aizbildnis, bija uzaicināta tikai māte, kura strādā par apkopēju bērnudārzā un iespējams, saņem minimālo algu.

Aicis, pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Agri vai vēlu jau dabūsi atpakaļ, galvenais ir laiku pa laikam painteresēties. Kaut kad jau čalis sāks strādāt, ja vien nav jau sabojājis sev dzīvi.

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Tas izdzimtenis jau sen ir sabojājis sev dzīvi un ļoti stingri turas pie savas pārliecības, bet tagad vervē un iesaista pieaugušos. Viņam šī dzīve pēc 18 beigsies un sāksies jauna dzīve ar rūtainu saulīti.

unknown (), pirms 10 gadiem :

SVEIKI ! Draugi, gribetu lai jus pieverstu nelielu uzmanibu ! http://inx.lv/VpV Gan kadam noderes ! http://inx.lv/V82 pastastam draugiem , izpetat visu kartigi un ja patik sekojam , paldies kam bus nedaudz laicina lai ievertetu :) http://inx.lv/Vp4 (flower) busu es jums loti pateiciga un ja ieteiksiet no kada linka draugiem liksu jus beidzot mieru paldies lai jums jauka diena:):* mob.1s.lv

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt varat vienoties par kompensāciju citā veidā?
Ir tāda instance kā tiesu izpildītāji, zvērināto saraksts atrodams http://www.tm.gov.lv/lv/pakalpojumi/nozares-pakalpojumi-1/zverinati-tiesu-izpilditaji-1
Viņi nešķiros kas un ko saņem, un viņiem par darbu, protams, būs jāmaksā procenti.

pirms 10 gadiem  

Aicis, pirms 10 gadiem :

Jā biju aizgājis, iemaksāju 100 eiro par darbu un arī tos es atpakaļ nedabūšot. Teisu izpildītājs jau arī pateica, ka no minimālās algas neko nevarēs novilk. Varbūt sameklēt kādu izsitēju?

unknown (), pirms 10 gadiem :

SVEIKI ! Draugi, gribetu lai jus pieverstu nelielu uzmanibu ! http://inx.lv/VpV Gan kadam noderes ! http://inx.lv/V82 pastastam draugiem , izpetat visu kartigi un ja patik sekojam , paldies kam bus nedaudz laicina lai ievertetu :) http://inx.lv/Vp4 (flower) busu es jums loti pateiciga un ja ieteiksiet no kada linka draugiem paldies lai jums jauka diena:):* http://mob.1s.lv

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

SVEIKI ! Draugi, gribetu lai jus pieverstu nelielu uzmanibu ! http://inx.lv/VpV Gan kadam noderes ! http://inx.lv/V82 pastastam draugiem , izpetat visu kartigi un ja patik sekojam , paldies kam bus nedaudz laicina lai ievertetu :) http://inx.lv/Vp4 (flower) busu es jums loti pateiciga un ja ieteiksiet no kada linka draugiem liksu jus beidzot mieru paldies lai jums jauka diena:):* http://mob.1s.lv

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.