Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 811 skatījumi

Telšu vietas ieteikumi

Ceļošana » Latvija

Vai kāds varētu ieteikt kādu telšu vietu ārpus civilizācijas, kur divatā varētu pazust no pilsētas četrām sienām pa nedēļas nogali - ap Rīgas rajonu / Jūrmalu / Siguldu ?

Doma braukt ar mašīnu, tāpēc būtu labi, ja būtu kur tuvumā nolikt.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Bāliņš

+5436

 

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Šobrīd, kad mežos ir ugunsnedrošais periods, ja ir doma kurināt ugunskuru, dariet to tikai speciāli tam paredzētās vietās, vai nu kur ir tīra smiltiņa! Pat, ja līst kā no spaiņiem, zeme zem ugunskura izžūst un var palikt nemanāmi gruzdoša vietiņa nedaudz zem zemes, kas vēlāk var izvērsties meža ugunsgrēkā.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Teikā, Biķernieku ielā jauka vieta Rīgā, kur palikties par nakti par 8 Euro no cilvēka par telšu vietu. Ir iespējas īrēt grillu, pasūtīt brokastis, ir WC. Ir pieejams Wi - Fi par brīvu. Ir ir iespēja īrēt visu teritoriju pasākumiem, piknikam par 12 Euro / stundā. Vieta klusa, netālu no pašas Rīgas sirds. Tuvumā ir picērijas, mežs, 7 min.braucienā lielveikals Skay, Maxima. Netālu arī RIMI un Alfa, Domina. Tuvumā arī vairākas jaukas vietas, kur vakarā pasēdēt. Laba sabiedriskā satiksme. Līdz centram 20 minūtes. Ja kādam nepieciešams, tad droši var zvanīt - 26441242 vai 26468830 (Noras atpūtas centrs - zem Zvaigznēm).

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.