Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1432 skatījumi

nez cik konfidenciālas ir vēstules starp draugiem.lv strādājošajiem. visi zina visas vēstules?

Datori un internets » Sociālie tīkli

vai visi, kas strādā draugiem.lv tiek pie vēstulēm,kas tiem interesantas?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Interneta privātums ir mīts, tas attiecas ne tikai uz jebkuru e-pasta saraksti, bet arī jebkurām darbībām globālajā tīmeklī, dažādu boti nepārtraukti vāc informāciju par jebkura lietotāja paradumiem, atrašanās vietu, interesēm, izmanto šo informāciju mārketingam un reklāmu izvietošanai, tam, ko mēs saucam par spamu. E-pasta sarakste nav domāta, lai ar tās palīdzību pārsūtītu sensitīvu informāciju, runājot par draugiem.lv darbiniekiem, visiem darbiniekiem nav pieejama visa sarakste, atsevišķām personām ir iespēja izlasīt arī to, kas ir redzams citu darbinieku iesūtnēs, taču tas nav likumīgi. Ziņkārīgi darbinieki ir globāla problēma, lai kā uzņēmumi censtos vai necenstos aizsargāt savu klientu datus, informācijas noplūdes notiek, Yahoo kompānija arī nesen saskārās ar diviem darbiniekiem, kas bija pārsnieguši savas pilnvaras un nopludinājuši privātu saraksti, par ko uzsākti tiesas procesu un darbinieki atlaisti.

pirms 12 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Nevajag jaukt terminus un saukt traktoru par ekskavatoru (saraksti draugos par e-pastu), bet citādi taisnība.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Sarakste draugos tā pati vien e-pasta sarakste vien ir tikai lokālajā tīklā. Princips ir tāds pats.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Privātums nav tikai interneta problēma. Tā ir problēma, kuru var attiecināt uz ļoti daudziem pakalpojumiem un mūsdienu elektroierīcēm. Tai skaitā uz slēgtā koda programmatūru, utt. Diemžēl.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Viss ir atkarīgs no tā, kā mēs uz to skatamies, ja persona nenodarojas ar krmināli sodāmām darbībām, tad sava privātuma upurēšanai ir arī pozitīvi aspekti, piemēram, jums kļūst slikti un vienīgais, ko jūs paspējat izdarīt ir uzspiest glābšanas dienesta numuru, ASV un Rietumeiropas valstīs ar to pietiek, lai operators noteiktu Jūsu atrašanās vietu un adresi un izsūtītu uz jūsu atrašanās vietu ugunsdzēsēju, policijas un neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Latvijā šāda opcija vēl nepastāv, bet gan jau pie tā kādreiz nonāks. Es, piemēram, esmu reģistrējis visus savus Apple produktus, kas dod man iespēju attālināti kontrolēt to atrašanās vietas un ar tiem sazināties, ieskaitot visu datu dzēšanu un pilnīgu bloķēšanu. Ja mans iPhone tiktu nozagts vai pazaudēts, es varu no jebkura dators nosūtīt uz savu telefonu īsziņu, apskatīties tā atrašanās vietu vai telefonu nobloķēt, kā arī dzēst visus tajā esošos datus. Tādu piemēru ir simtiem!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tevi kaut mazākajā mērā satrauc privātums, izmet ārā mobilo telefonu, izslēdz datoru, nekad vairs neizmanto uzņēmumu atlaižu kartes, nekad nenorēķinies skaidrā naudā, nekad nepiedalies loterijās, kur ir jāiesniedz savi personas dati un tādā garā. Galu galā tu sapratīsi, ka tev ir jādzīvo kā hipijam, lai tu saņemtu savu garantēto privātumu.

Starp citu, es pavisam nesen uzrakstīju rakstu par privātumu internetā. Ja vēlies to palasīt, droši vari tā darīt (laipni lūgti arī visi pārējie viesi):
http://rihards.pcserviss.com/musu-privatums-un-briviba-elektronisko-iericu-era.html

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Labojums: bezskaidrā naudā

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Nē, draugiem.lv darbiniekiem nav pieejama lietotāju privātā sarakste. Vienīgais gadījums, kad tā kļūst pieejama ATSEVIŠĶIEM darbiniekiem ir tad, kad no drošības iestādēm atnāk pieprasījums par konkrētu cilvēku saraksti pamatojoties uz tiesas lēmumu un sarakste ir pieejama tikai tik daudz un tik ilgi, lai sagatavotu drošības iestādēm nepieciešamo informāciju.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Kamēr pat nenosauc principu, kas to nodrošina, neticu. Tur sarakste iet plaintekstā, tas pats īmeils - nav nepieciešamības izgudrot jaunu velosipēdu vai ieviest sarežģītu sistēmu tāpat vien. Pie mums ar to neaizraujas. Attiecīgi ir pat ļoti pieejama.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.