Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Normālu palikāciju vajag uzlikt. Standarta aplikācijas ļoti bieži ir galīgi garām. Nezinu, kāda iemesla dēļ ražotāji to nesaprot. Kāds gara vājums, vai gēnu trūkums.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

aplikāciju :D

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Kaspars

+3137

 
Noperc Iphone :)))

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Kas pamēģinājis Android, pēc tava ieteikuma nopērkot iPhone tevi nolādēs ar tik smagiem vārdiem, ka tu no kājām nogāzīsies arī citā kontinentā stāvot uz šķietami stabila pamata.

Kaspars, pirms 11 gadiem :

Tā runā visi kuriem ir Nokia :D

Elīza, pirms 11 gadiem :

Visi kuriem ir Nokia? Man bija Iphone 4S, pēc tam iegādājos Androidu un sapratu, ka tam mēslam IPhonam savu mūžu nepieskaršos.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nokia jau sen nav spējīgs konkurēt ar vairumu telefonu. Apple arī iet tai pašā virzienā. Nav vairs Stīva, nav kas virza ideju. Ir noriets. Paspēlējos ar piekto aifōnu, kad tas kļuva pieejams. Sapratu, ka tas nav nopietni. Par piecdesmit latiem es piekto modeli nopirktu, bet tikai, lai pārdotu par simts latiem. Citādi tas nekam nav derīgs. Kas uzskata, ka ir derīgs, dzīvo kaut kādā rozā pasaulē sapīpējušies zāli.

Kaspars, pirms 11 gadiem :

Sviests! Lameri! Es vienmēr testēju visas teubas! Nesen panjemu Dgs3, Htc one x, un xperia z! Neviens nespeja izturet bateriju regulari paarbaudot 4 epasta paskastes, online bankas , un visus soc tiiklus tik ilgi kaa iphone! Visi lielie ekraani nekam neder ja grib normaali darboties! Tie kuri saka ka android ir labs nemaak apieties ar iphone un maksimums lieto lielo ekraanu uz pusgaismu un 1x dienaa atver twitter! Man veel daudz ko teikt par android, protams nav taa ka pedeejaa laikaa ir staaveejushi uz vietas bet vinjiem un pareejiem razotaajiem veel maaciities un piestradaat!

Elīza, pirms 11 gadiem :

Kaspar, ko tu vispār runā pats saproti?
Pilnīgi nepiekrītu par to baterijas būšanu! Savu Samsung Galaxy S4 mini lietoju katru dienu, spēlēju dažādas spēlītes, sērfoju internetā (twitter,draugiem.lv,facebook,youtube un kur vēl citur) baterija normāli iztur, un reāli vajadzētu uzlādēt tikai otrās dienas vakarā, jeb trešajā dienā. (Gandrīz visu dienu lietojot!) Vēl atceramies, ka gandrīz visu IPhone ņem no Androida.:)

Bet nu tas jau tā. Katram jau patīk savs. :)

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Jā, Kaspar, pastāsti man, kā uz iPhone var kādu pdf saglabāt no kādas mājas lapas. Reāla vajadzība dažādu pašvaldību lapās. Kā vispār pirmo reizi ieslēgt, ja tev nav interneta? Kur ir aktīvi desktopa komponenti? Notification neskaitās. Kā ērti ieslēgt izslēgt dažādus tīklus, GPS utt? Kāpēc Apple manus datus sūta sev? Kāpēc Androīdam der jebkāds lādētājs, iPhonam tikai viņu piecreiz dārgāks, bet ne ar ko ne labāks? Vai uz iPhona var uzlikt da jebkādu klaviatūras izkārtojumu? Kā epastam pievienot

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

ne tikai bildes un video, bet jebko? Šārot no jebkuras programmas var? No datora tikt klāt failiem var? Smalkrakstīšana ar stylusu ir? Un vēl divdesmit dsažādi kaitinoši faktori. Novecojis tas iPhons ir jau izlaišanas dienā.

..................., pirms 11 gadiem :

tas puvušais ābols ir sen vairs tikai sindroms par izmesto naudu un var viņa fani sprēgāt līdz nejēdzībai, tāpat no tā šis nepaliks lietošanā ērtāks...

Neviens, pirms 11 gadiem :

Iphone ir telefons ar daudzām funkcijām, no kurām lielāko daļu vnk nemāki izmantot! Iphone ir biznesmeņu telefons, jo to funkciju daudzumu nepieciešamība ir vajadzīga aizņemtiem cilvēkiem

Elīza, pirms 11 gadiem :

Salīdzini IPhone funkcijas ar jaunākajiem Samsung telefoniem (Galaxy S4, Galaxy S4 mini piemēram) un tad runā.

Elīza, pirms 11 gadiem :

Tad paskatīsimies, kuriem ir vairāk funkciju ko izmantot. + iesaku tev aiziet uz veikalu, kur iespējams iegādāties telefonus (kaut vai LMT) un ieskatīties skatlogā. 90 % pie telefoniem būs pielikta maziņa lapiņa ar uzrakstu ''Biznesam''. Tā kā ne tikai tavs IPhone tam domāts. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.