Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1354 skatījumi

labdien-ebay.com

Datori un internets » Sociālie tīkli

es pirmo reizi uzdrosināsos sutit preci no ebay.com
vēlos zināt kāda viniem ir piegāde latvijā(kas piegādā)
un vai nāk no amerikas vai ir kāda noliktava eiropā?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Vispirms pārliecinies, ka pegādā uz LV. Izsūta parasti ar USPS no Amerikas, bet piegādā tev Latvijas Pasts. Ne viss atrodas ASV. Parasti zem Postage cenas ir norādīta atrašanās vieta no kurienes izsūtīs (Tā var būt noliktava Eiropā. Bet, tad arī tiks norādīta pilsēta.). Nav svarīgi vai ebay's ir.com,.co.uk,.ie vai .de u.t.t. Piegādes laiks no ASV kā arī Ķīnas aizņem 20 līdz 30 dienas. Reti kad atnāk divu nedēļu laikā, bet ir bijuši gadījumi, kad atvelkas prece ātrāk.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
ebay nav veikals, bet izsoļu vieta, kurā piedāvājumi var būt arī no privātpersonām visā pasaulē, iespējams pat no tava kaimiņa, kurš tev var piegādāt pats dažu minūšu laikā

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ebay ir tikai tirdzniecības platforma, kas sadarbībā ar Paypal nodrošina drošus pirkumus uz šīs platformas esošajos veikalos, jebkura persona, kas reģistrējas, kā Ebay lietotājs var būt gan pircējs, gan arī tirgotājs, krājot statistiku gan par saviem pirkumiem, gan par tirdzniecību. Ebay ir atsevišķas platformas ASV tirgotājiem www.ebay.com, Lielbritānijas www.ebay.co.uk, Vācijas www.ebay.de. Latvijas iedzīvotājiem parasti tiek piedāvāta www.ebay.com versija, lietotājam ir redzams, kādā valstī atrodas pārdevējs, kā arī ir norādīta preču piegādes maksa, pasūtot ārpus ES/EEZ teritorijas papildus norādītajām pirkuma un piegādes izmaksām LR tiek pieskaitīts arī PVN un/vai muitas nodoklis. Tā, ka no ASV sūtīt nav īpaši izdevīgi, ja vien neiegādājaties kaut ko īpašu, ko ES neviens netirgo.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tas tev jājautā pārdevējam.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu piedāvāt palīdzēt atrast un nopirkt konkrētas lietas Ebayā, izdevīgākos un drošākos veidus, utt. Man ir pieredze. Pa virsu neņemu nevienu kapeiku, palīdzu draugiem un bonusā sakrāju lielāku pozitīvo statistiku.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.