Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1904 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

man arī bija kādreiz tāda doma kaut kur 7 gadi atpakaļ. izveidot protams vari bet vajadzēs maksāt. neesmu iedziļinājies tajā procesā bet tas nebūs bezmaksas ja vien tu neesi baigi krutais hakeris. Ja būtu tad nebūtu uzdevis šādu jautāumu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

draugiem.lv

+652

 
Varbūt, sāc ar kaut ko mazāku.:)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Sākumā pietiks ar HTML un CSS zināšanām, lai izveidotu lapu. Tālāk jau vari meklēt serverus, kuriem būs jāmaksā, kas uzturēs tavu lapu

pirms 9 gadiem  

Zane Hostinger.lv, pirms 9 gadiem :

Ir arī serveri, kuriem par lapu uzturēšanu nav jāmaksā (ja vien tā neaizņem ļoti daudz vietas) viens no tiem ir Hostinger.lv http://api.hostinger.lv/redir/5007215
Lai izveidotu vienkāršu lapu, var pat iztikt bez HTML un CSS zināšanām. Taču ja grib veidot soc. portālu, ar to vien nepietiks, būs jāzina arī kādas servera puses valoda, vislabāk PHP. Tadjau var ņemt kaut vai Wordpresa, vai Joomlas kodu un pārveidot to, paplidināt ar dažādām iespējām, jo pamats - lietotāju reģistrācija jau tur ir.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.