Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1807 skatījumi

Vai tiešām ,lietojot Viber aplikāciju,zvani ir bezmaksas ? Kaut kā neticas.

Datori un internets » Sociālie tīkli

Izlasot aplikācijas aprakstu,aizdomājos,vai mūsdienās tas varētu būt reāli

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, tiešām, par brīvu, ja zvani tiek veikti no viena viber telefona uz citu viber telefonu bezmaksas wi-fi zonā. Tiklīdz zvans tiek veikts uz mājas vai mobilo telefonu, kam viber aplikācija nav uzstādīta, zvani ir par maksu. Tāpat arī jāmaksā ir par izmantoto datu apjomu, ja jūsu mobilā tāruņa plāns neparedz bezmaksas datu plānu vai neatrodaties bezmaksas wi-fi zonā. Maksas zvanu tarifi gan ir pievilcīgāki nekā zvanot no viena mobilā operatora citam uz ārzemēm. Kvalitāte ir atkarīga no wi-fi stipruma.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Lietoju Skype jau gadiem un zvani ir "bezmaksas", šodien šādu saziņas aplikāciju un platformu ir simtiem - Viber, Telegraf utt. "Bezmaksas" jo zvans netiek veikts klasiski, bet izmantojot internetu. Ja sēdi mājās, vai esi pieslēdzies publiskam bezvadu tīklam, tad tiešām būs bezmaksas. Savukārt, izmantojot telefonu datu pieslēgumu ir jāmaksā par patērēto datu apjomu vai fiksētā maksā, atkarībā no tava tarifu plāna.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.