Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Samanta Melne

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1133 skatījumi

Kā atrast radiniekus?!

Ģimene un attiecības » Adopcija

Sveicinati! Vai butu iespejams atrast radus,ja berniba cilveks tika ieviets bernunama,velak vinu pienema audzuvecaki gimene,bet cik ir zinams,tad ista mate ir mirusi (ir zinams vinas vards un personas kods),kas sarezgi meklejumus,jo ir zinams,ka sis berns nav vienigais,kas bija sai matei,ir vel brali un masas ,kurus gribetos atrast,bet nav saprotams ka,no kura gala sakt un kur griezties! Paldies,ja kads spes sniegt kadu padomu!

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nez vai spēšu kā palīdzēt, bet es ,droši vien, sāktu ar to mātes personas kodu pēc kura var uzzināt uzvārdu ,tālāk varētu meklēt iedzīvotāju reģistrā.Ja māte navbijusi oficiālā laulībā, vajadzētu uzzināt dēlu uzvārdus, kas visticamāk reģistrēti uz tēva uzvārdu. Zinot tēva uzvārdu / pieņemot ,ka tēvs visiem bērniem ir viens / varētu meklēt māsas pēc pirms laulības uzvārda. Ar vārdu sakot ,jāsāk šketināt un tad jau situācija pati pateiks priekšā nākamos soļus. Iedzīvotāju reģistra darbiniekiem būs lielāka pieredze un zināšanas kā risināt meklēšanu.Novēlu veiksmi!
http://www.pmlp.gov.lv/lv/sakums/pakalpojumi/informacija-no-iedzivotaju-registra/

pirms 7 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 7 gadiem :

Parasti tādām mātēm, kuras bērnus nodot bērnunamos bērni ir no dažādiem tēviem. Bieži pat vārdi un uzvārdi nav īstie. Ja pārējie ir arī bērnunamos, tad var gadīties, ka viņiem ir uzvārdi un vārdi izdomāti ( gadās tā).
Es ieteiktu nemeklēt elektroniskā formātā, bet gan iet uz pilsētas arhīvu. Tur var daudz ko interesantu atrast.

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Tā kā neesu saskāries savā dzīvē ar šādām situācijām , tad esmu slikts padomdevējs :( Par arhīvu arī iedomājos, bet gan jau iedzīvotāju reģistrā pateiks kā labāk rīkoties.Pieļauju ,ka tādi radu meklētāji viņiem ir ikdiena.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Apmeklēt bērnu namu,ilggadējie darbinieki reizēm arī var līdzēt.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.