Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2752 skatījumi

Darbs Vasarā !

» Karjera un darbs

vai Vispār jēga meklēt palīgstrādnieka darbu vasarā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Protams - aptaujā paziņas, kuriem varētu būt vajadzīgi darbinieki tādiem darbiem. Aptaujā tuvākās darbavietas, kurās varētu būt pieprasījums. Vasarā daudzi iet atvaļinājumā, līdz ar to parādās iespējas. Viss arī atkarīgs no rakstura, fiziskās sagatavotības un čakluma.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Un ja pats nemeklēsi, diez vai kāds uzbāzīsies ar darba piedāvājumiem. Uz internetu cerēt arī muļķīgi.

Edgars...★ ivanovs.... , pirms 14 gadiem :

labi, tas takā skaidrs...
kādi varianti? ielikt sludinājumu ? nedomāju ka butu partigi skraidit pa maximam un vel sazin kur un jautat vai nav darbs ko piedavat,

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Izskatās, ka nēesi īpaši apķērīgs, rakstu vēlreiz un lēnām: aptaujā paziņas, kuriem varētu būt vajadzīgi darbinieki tādiem darbiem. Aptaujā tuvākās darbavietas, kurās varētu būt pieprasījums.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Vai vajag?? Noteikti, kaut vai lai satiktu sliktus vai labus priekšniekus. Jo ātrāk sāksi, jo laicīgāk apjēgsi, kā darīt nevajag, vai arī vienkārši apsildīt degunu nozarē, kas kaut nedaudz interesē, neiesaku tērēt laiku primitīvos darbos.
Izdomā, kāda nozare varētu interesēt, un sameklē kadu 10-20 firmu kontaktus (noteikti ne lielākās, tādās liela birokrātija, hierarhija un pilnas ar nejaušiem cilvēkiem kas neatrodas savās vietās!!).
Aizsūti e-pastu vai piezvani, ja sola padomāt, noteikti pēc pāris dienām pārzvani un jautā vai jau izdomāja.
Pēc pieredzes zinu, lai tiktu no problēmas vaļā, parasti arī ko izdomā, jo tiem kam nav laika, vienmēr atradīsies kādi vienkārši darbi ko uzticēt un arī nav žēl par to samaksāt (tie novērtēs tavu uzņēmību, ka pats meklē ko darīt). Nu kaut kā tā

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uz šo jautājumu vislabāk vari atbildēt tu pats. Ja vēlies strādāt vasaras mēnešos skolas brīvlaikā, tad protams, ka darbu meklēt ir vērts. Tie laiki, kad darba devēji "skrēja" pakaļ strādniekiem un potenciālajiem darbiniekiem līdz ar brīvā tirgus "labumiem" ir beigušies. Šobrīd strādā tikai apķērīgie, izglītotie, darbaholiķi un tie, kuriem ir kādi labi paziņas, kas var iekārtot darbā bez vakances izsludināšanas internetā, darba biržās un īpašu meklēšanas pasākumu kompleksa.

Vasaras sezonā vienmēr notiek vairāk remontu, celtniecības un arī veikalos un lauku saimniecībās ir nepieciešams labs un lēts darba spēks. Ja neceri uz lielu samaksu un esi gatavs strādāt garas stundas un strādāt smagu darbu, tad ir vērts apjautāties saviem paziņām, aizstaigāt līdz tuvākajām saimniecībām, piemēram, dārzniecībām.

Interneta sludinājums diezin vai nesīs kādus taustāmus rezultātus. Drīzāk ieteiktu ielikt sludinājumu kādā "tautas" avīzē, piemēram, Lauku Avīzē vai uzzvanīt uz radio darba sludināju

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.