Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kenaz

+11394

 
  • 9

    Atbildes

  • 6 balsis
  • 3288 skatījumi

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Guna ღ

+362

 
tikai nejautā par naudas lietām, algu, prēmiju utt

pirms 14 gadiem  

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

Kādēļ? pilnīgas muļķības... galu galā Tu taču neej nodarboties ar labdarību. To nevajag protams jautāt intervijas sākumā, bet vispār tas ir jājautā, kā arī par sociālajām garantijām. Tāpat kā jāatbild par vēlamo atalgojuma lielumu. Te gan jāuzmanās, lai nenovērtētu sevi pārāk lēti vai arī par dārgu.

Guna ღ, pirms 14 gadiem :

Līva, mans personīgais viedoklis ir līdzīgs jūsējam, tomēr tā ir, par naudas lietām jautāt nedrīkst, ja pajautās-90% darbu nedabūs! par to ir veikti pētījumi utt

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

patiesībā jau normāls darba devējs pats sāk stāstīt par atalgojumu vai jautā par vēlamo atalgojumu, tādēļ no šīs sadaļas nemaz nav iespējams izvairīties...

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Agnese Kaķīte

+1537

 
Būt pārliecinātam par sevi un mācēt paskaidrot, kāpēc tieši Tu esi vispiemērotākais šim amatam ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Anna Radionova

+6872

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Guntis Kalns

+4326

 
Un vēl - nestāstīt sliktu par savu iepriekšējo darbavietu un kolēģiem. Jo citādi perspektīvajam darba devējam var rasties iespaids, ka ja kādreiz aiziesi no šīs darba vietas, tad arī izplatīsi par viņiem nelabu informāciju.

pirms 14 gadiem  

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

Tieši tā... un tā parasti arī notiek... ja cilvēkam ir niķis publiski mazgāt veļu, tad viņš no šā niķa arī vaļā netiks.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Izpēti cik daudz vien iespējams par vietu , kurp dodies uz interviju.
Izpēti potenciālās izaugsmes iespējas. Esi pārliecināts un centies izturēties profesionāli. Pat ja tas ir kāds gateris, dodies turp zolīdi ģērbies un izrādi visu cieņu intervētājam.
Kāpēc nepieminēt naudu ? Katram ir jāzin savu cenu un neesi pārāk lēts. Ja prasa , kādu algu Tu vēlies tad pasaki , ko tu tiešām vēlies, bet tai pat mirklī piemini , ka pieredze tik strauji augošā un spēcīgā uzņēmumā kā tas arī ir ļoti labi.

Nepiekritīšu Dagnijai par standarttekstiem un CV ! Principā, liela daļa darba intervijas balstas uz to , kas rakstīts CV ! Jautājumi par iepriekšējo pieredzei, izglītību un prasmēm ! Un ja cilvēks ir labs draugos ar MS Excel, tad to ir jāizceļ ! Jo mūsdienās ne visi ir labi darbā ar datoriem. Un tas , ka tu izcel kautko no savām prasmēm , kas pieminēts iekš cv, dodot kādu piemēru , var tev pat būt kā pluss !

Potenciālais darba ņēmējs ir investīcija kompānijai ! Tev ir jāvar cik daudz vien ie

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista...:)

+3228

 
piekritu agnesei un vel..nelietot tos visus gudros vardus, kam isti nozimi nevari izskaidrot..var sanakt mulkigi...
paskaidro savu motivaciju...un galvenais paradi, ka esi nopietns kandidats un vari tur stradat ilglaicigi...es vienreiz netisam pateicu, ka nakotne gribetu vel pamacities un vinji teica Paldies un ata...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līva Livucis

+2335

 
Galvnenais neko nepārspīlēt! Ne apģērbā, ne uzvedībā, ne runas veidā. Īsi lakoniski iepazīstināt ar sevi, pastāsīt, ko uzņēmums iegūs pieņemot Tevi darbā. Atbildēt uz jautājumiem. Ja jāpilda tests, tad censties to izpildīt pēc iespējas kvalitatīvāk. Un kā man kāda paziņa stāstīja, no personīgās pieredzes - necensties tēlot gudrāku kā esi - jābūt cilvēcīgam. Savā laikā pajautājot par hobijiem un vaļaspriekiem kāds amata pretendents sācis stāstīt visādas gudrības (likomdošana, jurispudence, ekonomika u.t.t.) un nav nosaucis nevienu no cilvēcīgiem hobijām - ne sportošanu, ne grāmatu lasīšanu, ne arī ko citu, kas nepieciešams katram individuāli, lai ieejot darba telpās ar svaigu galvu varētu mesties darbos un projektos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
par algu tomeer jaajautaa, es vienreiz nejautaaju un tad man vinji pajautaaja vai man nav svariigi, cik sanjemshu, briivpraatiigais darbs ari esot laba lieta. veel jaapjautaa smalki, ko tieshi vajadzees dariit. nevar taa es gribu straadaat a nezini, ko tieshi buus jaadara. jaaizraada patiesa interese.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
galvenais būt patiesam, nestāstīt standart tekstu- protu straadaat ar microsoft office u.c. To var izlasīt Tavā CV. izrādīt interesi par iespeejamo darbu, sniegt savu viedokli. vip. jaaskataas peec situaacijas.;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.