Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vnk Super

+206

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 10013 skatījumi

Kā nopirkt internetā auto no Vācijas?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Kāda procedūra jāveic, lai sekmīgi pasūtītu auto no mobile.de? Kur atrast treilerus, kas nāk uz Latviju? Zinu, ka treileri nāk katru nedēļu. Kā un kur apdrošināt auto, un kas to visu Vācijā izdarīs bez manas klātbūtnes? Zinu, ka tā dara un tas maksā apmēram 1000Eur.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+37167383871 Jevgēnijs, viņs var palīdzēt ar visu to burzmu, pats caur viņu pirku, 0 problēmas -atrodi auto, nosūti viņam linku un vari jau braukt pakaļ ar naudu. Izdevumi ar ko jārēķinās: atvešana, reģistrācijas izdevumi (atkraīgs no auto vecuma, tas jāskatās csdd mājaslapā) manā gādījumā bija 500ls par treileri un kkādi 200 lai piereģistrētu un izietu tehnisko apskati.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es ieteiktu e-mobile.lv. Saits ir jauns, bet kompānija nodarbojas ar auto exportu un importu jau 20 gadus. Piedāvā visus pakalpojumus līdz gatavam "braucamam" auto.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vienkārši atrod cilvēku, kad ved mašīnas no vācijas un vienojies ka viņš atrod tev interesējošu modeli, nopērk un atved. Visas detaļas viņš tev pastāstīs. tādi cilvēki ir jāmeklē auto forumos. zinu, ka piemēram www.bmwpower.lv ir vairāki, kas braukā. Cenas par atvešanu un dokumentu formēšanu var būt visdažādākās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Atrodi draugos Ilgvars Drivins, vins nodarbojas ar auto parvesanu no un uz Vaciju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

verners osis

+16083

 
meklē kas ved no latvijas,auto reāli jau ir nopirkti-ziemeļos krievi,dienvidos turki,tā kā vajag spečuku,kas uz vietas visu redz un saprot,man divas veda no vācijas,diemžēl tie zēni vairs nebrauc,sarunā lai tev uzzvana ko atrod,un tad tu vari mobile,de,pēc pasta indeksa sameklēt un apskatīt ko atraduši.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.