Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

12345

-10

 
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 877 skatījumi

Ko ņemt labāk no 125cc? Moci ar 2 takt motoru vai 4 takt motoru?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Tātad, drīz tuvojas 16 un iespēja likt A1 tiesības un man ir plāns pirkt 125cc moci, visvairāk man patīk vai supermoto vai enduro, nu kaut ko uz to pusi. Un tagad pats svarīgākais: Ko labāk ņemt? 2 takt vai 4 takt moci? Plānoju braukt uz skolu, ar draugiem un varbūt kādu piektdienu pa mežu patrakot. Pēc jūsu domām, ko labāk ņemt? ( Būtu jauki, ja kāds eksperts varētu sīki izskaidrot, jo plus mīnus saprotu kā mocis strādā, bet nevaru izdomāt ko labāk.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja galva nemāna tad kopš šī gada 1 janvāra A1 var likt no 18 gadu vecuma.Iespējams kļūdos. Ar 4 taktnieku varēsi droši mērot tālus gabalus, mazāk karsīs, mazāk plīsīs taču uzrāviens būs manāmiu švakāks kā 2 taktu motoriem. 2 taktnieki ātrāk karst, braucot tālus gabalus var atgadīties kāda ķibele uz ceļa. Skaņa 4 taktu motoriem ir patikāmaka kā 2 taktnieka rūkoņa, tas būtībā katram savādāk. Vienam patīk gāzēt un pievērst sev lieku uzmanību, cits brauc prātīgi nepievēršot lieku uzmanību. Ieteiktu 4 taktnieku ņemt, ar to būs drošāk garākos ceļos. Taču ja seko līdzi visam, tad arī 2 taktnieks nebūs slikts variants. Pašam pērkot jāizlemj. Ko gribi - 2 taktnieku ar rāvienu vai 4 taktnieku ar netik labu rāvienu, taču garus ceļus droši varēsi izbraukāt neuztraucoties. Ātruma ziņā būtībā varētu but vienādi gan 2 takt gan 4 takt dzinēji.

pirms 10 gadiem  

12345, pirms 10 gadiem :

Labi, paldies, es paskatijos csdd, rāda, ka no 16 gadiem ir iespējams likt A1 tiesības. Nu, es vēl pajautāšu mammas paziņai, kas nodarbojas ar motokrosu, varbūt viņš man palīdzētu izvēlēties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

+3137

 
Protams 4 taktu :) nebus mopeda skanja un nebus elja jamaisa ar benzinu, ka arii jauda buus nedaudz labaaka

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Jauda tieši divtaktniekam lielāka.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.