Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nez vai tieši labāks,bet drīzāk gan katrs būs savādāks ar savām iespējām.Bet ja pats tiešām?taisies to visu stellēt kopā,diez vai tad tam būs nozīmes:)

pirms 6 gadiem  

zigurds olševskis, pirms 6 gadiem :

nu protams ka pats visu stellēju kopa un ari remontēju firmai ir liela nozīme , man pirmais bija bija mac audio mpx 2000 , 2 kanālu 500w , varēju aķim nokrist volti zem 11 bet viss normāli bija ne kas nenosvila , nopirku 4 kanālu un jaudīgāku 1000w Renigade no jaunajiem izlaidumiem bet kad nosēdas aķis ne kas jau nenotika bet otra diena jau negāja bija nosvilis 1 tranzistors un otra problēma bija ja saejiet tumbam vadi uz īso tad nostrādā drošība bet šim nenostrādāja

zigurds olševskis, pirms 6 gadiem :

jaunie modeļi pie zemākiem voltiem cepējas ara mikro shēmas vecie labie modeļi normāli strādā pat pie 9 v ja nokrītas un ir testēts pie 12v un vienas ampēra barošanas bloka un ne kas nesvilst nost . jaunie gan ir , ļoti jutīgi uz spriegumu maiņu un remonts nav no lētajiem , un vel ir jāskatās uz jaudu cik dod ara . nominālo . tos ko raksta virsu uz to aparātu tos briesmīgos ciparus tas ir tikai triks lai pievilinātu pircējus jo liela atšķirība nav no 500w un no 2000 max

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 6 gadiem :

Es biju domājis ko citu,skanējuma kvalitāti,jo arī šajā gadījumā nebūs tā ka būs viens un tas pats labākais.Būs kas attiecīgo mūzikas žanru atskaņos izteiktāk,detalizētāk,savukārt citu atkal ne tik labi.Tā kā būs jāizvēlas,jo nav tāds izdomāts kas visu atskaņos augstākā kvalitātē.Vēl jau skaļruņu pareizs izvietojums kas arī spēlē lielu lomu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.