Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (16)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pajauta.lv

+180

 
Nāksies vien pārlikt stūri - finansiāli diezgan sālīts pasākums, plus vēl jābūt pārliecībai, ka to izdarīs kvalitatīvi. Ne velti izplatītākā atbilde uz šo jautājumu ir - "pērc jaunu, ar stūri pareizajā pusē". Kādus 800 LVL nāksies nolikt noteikti, jo jaunāka mašīna, jo vairāk.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Netā jāsameklē pašamletak.lv Anglijas analogs un tur jāapdrošina pa visu eiropas savienību.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par apdroshinaashanu:ne internetaa ne arii Latvijas apdroshinaashanas kompaanijas neapdroshina aarzemees registreetu auto.Netaa var apdroshinaat,ja Anglijaa kaads var sanjemt un paarsuutiit polisi uz Latviju no auto registraacijas adreses.Ja kaads veelas to apstriideet,tad neticat.Man ir Anglijaa registreeta masiina un saskaaros ar sho jautaajumu.CSDD var pieregistreet liidz triis gadiem,bet jaapieraada dokumentaali juusu uztureeshanaas vai darba attieciibas auto registraacijas valstii.

pirms 14 gadiem  

Andy Criss, pirms 14 gadiem :

Vispareizaka atbilde saistiibaa ar apdrosinasanu.
Par registraciju- cilveks parteicas. LV var vadiit auto legaali un ar atlauju vismaz gadu, ja tev ir izzinja no arzemju darbavietas no skolas uttt...vai arii tev ir aarzemees registreeta uznjeemeejdarbiiba..
Sakaraa ar leetaako uk apdrosinaasanu- tad varu galvot ka leta ir Direct Line so kompaniju biezi vien gocompare vai arii jebkurs cits sercers nemaz nepiedaavaa, nu kaa saka marketings ;)

pats ar to esmu saskaaries, ir nacies dziit auto no uk

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Ozols

+20

 
Protams, ir iespējams. Tikai nāvīgi dārgi. To sauc ne ta par robežapdrošināšanu, ne ta par viesapdrošināšanu, un var nopirkt, piemēram, Statoil DUS. Lētāk būs pārregistrēt auto LV (ja plāno daudz braukāt te), vai pieprasīt savam UK apdrošinātājam zaļo karti.
Btw, LV tagad pēc likuma piecu (!) dienu (!!) laikā jāregistrējas CSDD, ja gribi braukāt ar ārzemju numuriem.

pirms 14 gadiem  

Sandra Anisimova, pirms 14 gadiem :

latvija nedrikst parregestret anglijas auto,jo sture cita puse :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kas par muļķībām! Protams, ka Latvijā var apdrošināt Lielbritānijā reģistrētu auto. Lai uzzinātu cenu par visām apdrošināšanas sabiedrībām, vienkārši jāvēršas pie kāda apdrošināšanas brokera. Viņi uzzina cenu un tad pats var izvēlēties, kurā sabiedrībā drošināties!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

EDGARS BENTS

-20

 
Drikst gan Sandrin, bet tas ir jaizdara nevis 5 dienu, bet gan 3 dienu laika! Tas nekas ka otra puse sture, vienkarsi jabrauc uz CSDD un janokarto papiri!

pirms 14 gadiem  

Kristaps M., pirms 14 gadiem :

Nedrīkst reģistrēt mašīnu, ja stūre atrodas labajā pusē.

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

A, vot nevar gan! Palasi noteikumus ciitiigaak puika :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.