Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Jansons

+2473

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1294 skatījumi

vai tas ir iespeejams??

Auto un transports » Remonts

vai es varu braukt apkaart, ja man pe4kas radiators ir caurs, un esmu to iznjemis lauka, savienojot slaukas pa tiesho... interesee tas vai es nevaru taadaa veidaa nokarseet dzineeju, jo vajag paarvietoties 60km
p.s. man ir sameeraa rets auto, taadeelj nav iespeejas uz vietas kaut ko sadabuut

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja dzesēšanas šķidrums var brīvi plūst paredzētajā virzienā un visi pārējie sistēmas elementi darbojas, tad var droši braukt. Pečkas radiators jau tikai silda salonu un, ja dzesēšanas sistēma darbojas, arī bez radiatora dzinējam vajadzētu dzesēties.

pirms 14 gadiem  

Jānis Jansons, pirms 14 gadiem :

paldies, bet uz tavu atbildiibu :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Atslēdzot salona apsildi pečkai tāpat aizgriežas krāns un dzesešanas šķidrums neiet cauri.Aukstam motoram pečka ņem no mazā loka,karstam no lielā loka.uzsilstot motoram mazais loks aizveras un lielais atveras.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Vari mierīgi braukt,nekas nemainīsies ja ieliksi korķus šļaukās,pečkas radiātors ir domāts salona apsildei.BMW gan nebūtu ieteicams tā darīt jo ļoti karstā laikā to var izmantot kā papildus motora dzesēšanu(BMW vājā vieta un sāpīgi sanāk uzvārīts motors)Itkā pečka maziņa bet acīmredzami palīdz nokrist tempertūrai.

pirms 14 gadiem  

Jānis Jansons, pirms 14 gadiem :

nu luuk... beeda taada,ka man nav vaacietis, bet gan japaanis.. mitsubishi eclipse 1g 2.0dohc... korku ideju gan neatbalstu, jo nepaarzinu dzeseeshanas sskidruma lokus,un vai vispaar peckas radiators ir lielajamlokam vajadziigs... nekaa no taa visa nezinu, bet motoriiiti buutu zeel nocepinaat, njemot veeraa to,ka tas ir vieniigais dziivais normaalais no mana auto

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.