Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Igors Kukulis

+1470

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1465 skatījumi

VW Sharan nevar ieslēgt atpakaļgaitas ātrumā

Auto un transports » Remonts

Var ieslēgt ar lielu mānīšanu, vai mazliet padod uz priekšu un ripojot atpakaļ ieslēdzas, kas par vainu? Vai pie kārbas trosītes ir regulējamas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ervīns Griķis

+175

 
Tur vaina var būt vai nu tīri mehāniska, visdrīzāk saistībā ar sinhronizatoriem, bet to var pārbaudīt tikai attaisot vaļā, vai arī ar regulējumu. Ja vaina ir regulējumā, tad to var just, ka kloķis aiziet līdz galam, bet vēl nesaslēdzas... Kaut gan ja pabraucot uz priekšu (zobratiem apstājoties citā stāvoklī) vai ripojot atpakaļ tomēr var ieslēgt, tad drīzāk sliecos uz kādu mehānisku vainu iekšpusē nevis regulējumu.
Par regulēšanas iespējām var skatīties gan pie kārbas, gan arī pie paša kloķa.

pirms 13 gadiem  

Igors Kukulis, pirms 13 gadiem :

Pie kloka neko nevar piereguleet, iebaazu roku pie kaarbas, pakustinaaju trosiites, saaka labaak sleegties, bet lai normaali tiktu klaat baigi jaardaas, negribas, ja iisti nezinu kas par vainu. Uz servissu arii negribas dziit, ja nu tur tikai vaina trosiitees, a tie man nopleesiis devinas aadas!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
manuprāt nav ko tērēt laiku un jāved auto uz servisu! Vismaz es darītu tieši tā, jo ja jau pats nezini, kas par vainu, tad visdrīzāk pats arī to neremontēsi.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.