Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1995 skatījumi

No kāda auto vislabāk derēs apsildes radiators ar ventilatoru priekš MTZ-82 ar mazo kabīni?

Auto un transports » Remonts

Doma iegriezties kādā auto kapsētā,lai piemeklētu traķim labu apsildes krāsniņu.Doma likt kreisajā pusē,vispirms izzāģējot robu,jo tā ir puskačnieka kabīne,tātad logs kreisajā pusē nav.Tālāk uztaisīt priekš apkures krāsniņas speciālu nišu un paslēpt to,lai būtu redzamams tikai gaisa izplūdes caurums.Motoru gribētu ar regulējamiem ātrumiem.Varbūt kāds ir ko līdzīgi uzmeistarojis?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
Visu cieņu ,Janka, es ar tāds pats konstruktors biju kādreiz, bet astoņdesmitniekam par apkuri nebiju aizdomājies:Dvienīgi T-25 biju no jaunā astoņdesmitnieka sēdekli uzlicis:D

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Paldies!Protams,gribās jau kā labāk un komfortāk.Patreiz no Audi pieliku traķim logu mazgājamo bačoku ar vācu pumpi tur kur puskača vieta,tieši vāks,kur puskačam pilda degvielu man ir priekš ieliešanas logu šķidrumam.Bloķis mehāniskais,jo ar eļļu vai cits ar gaisu ko darbina bieži vien riktīgi nestrādā un sulojās.Protams ir arī jaunā Beļa pagriezienrādītājs un logu skalotāja,tīrītāja svira,ko ar hamutiem viegli ir piestiprināt pie stūres.
Kabīne maza,tādēļ vajag taupīt vietu :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Lielu jaudu tev nevajag. Sāc ar vietas lielumu un formu. Tad piemeklē maksimāli piemērotāko. Griestos ar nebūtu nemaz tik peļami. Vasarā izmantosi kā ventilatoru.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.