Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 828 skatījumi

ka aizvert logu?

Auto un transports » Remonts

1998 Gada passatam nestrada neviens elektriskais logu pacelajs.Nezinu kas pie vainas..viens logs palicis valja...kaa aizvert?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja pie vainas nav drošinātājs ,tad ļoti iespējams, ka šofera durvīm pie eņģēm pārlūzis kāds no vadiem, kas nāk no kuzova un līdz ar to var nestrādāt arī pārējie. Tur vajag būt tādam gumijas apvalkam ,kurā iekšā vadi.Tā kā šofera durvis tiek visvairāk virinātas tad kāds vads nebūs izturējis.Ja tā tad lodējot galus vajadzētu izmantot papildus vadiņu, kuru savienojot abas puses izliekt cilpā, lai vads ilgāk iztur locīšanu.

pirms 8 gadiem  

Valerijs Ambrosovs, pirms 8 gadiem :

Bet kapec tad citas durvis nestrada pogas lai atvertu,aizvertu?

Valerijs Ambrosovs, pirms 8 gadiem :

Man liekas ka Tur vaina lielaka jo nestrada arii centrala atslega.Laika tagad taisit nav.Gribetu vienkarshi to logu kautka aizveert

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Tādā gadījumā būs jāņem nost durvju apšuvums, jo diezi vai izdosies savādāk atrast un piekļūt vadiem ,kas padod strāvu uz motoriņu.Redukcīju pārvarēt ar spēku neizdosies.Vajadzētu mēģināt pievadīt ar citiem vadiem pie atštekerēta motora strāvu un aizvērt logu.
Citas durvis var nestrādāt tādēļ ,ka šofera durvīs mēdz būt vadības bloks un ja tam nepienāk strāva, nekas nenotiek. Šofera durvīs taču ir pogas visiem logiem?
Laikam jau bez elektroniķa un diagnostikas neiztikt :(

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Iedomājos ,ka var mēģināt izņemt ārā logu pacēlāju slēdi un no turienes mēģināt pievienot "+".Jācer ,ka "-" iet pa taisno uz motoru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.