Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

evija jaunzeme

+634

 
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1848 skatījumi

otra pasaules kara motocikls

Auto un transports » Motocikli

vai kadam ir zinams kur var iegadaties otra pasaules kara vacu motociklu?

Pirms 14 gadiem

vai kadam ir mazaka nojausma cik tas varetu maksat?

evija jaunzeme, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Ikšķilē ikgadējos krāmu tirgos. Sabrauc i leiši i igauņi. Tur pulka kolekcionāru, vienīgi pateikt, pa cik viņi no tāda ir ar mieru šķirties grūti. No 200 Ls par sarūsējušu priekšējo dubļubleķi līdz 20 000 par labā stāvoklī nerestaurētu moci ar blakusvāģi. Bet tas viss ir atkarīgs arī no naudas nepieciešamības pārdevējam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jāmeklē BMW R12 motocikls, ar kuru 2. pasaules kara laikā pārvietojās Vērmahta karavīri. Šeit var aplūkot attēlu: http://www.retromoto.lv/motocikli/bmw-r12.htm Kara laika motocikli tā ir liela raritāte. Kolekcionāri noteikti nepārdos, var mēģināt atrast un nopirkt ebay, bet cena būs jaunas automašīnas vērtībā. Kolekcionāri parasti iegūst šādus retumus no veciem tantukiem, kuriem malkas šķūnītī ir saglabājies vecs un sen jau nelietojams mirušā vīra transporta līdzeklis, nopērk par smieklīgu naudu, atrestaurē un glabā kā dārgumu vai pārdod tālāk citiem kolekcionāriem vai privātajiem muzejiem. Vienā no tādiem biju Zviedrijā, Vannas pilsētā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
meklē kontaktus motormuzejā... vai brauc uz moto sezonas atklāšanu un meklē kādus kontaktus pie veco moču īpašniekiem tur...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.