Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 807 skatījumi

man rolerim 4 taktu nestrada pagriezieni un aizmugureja gaisma stop,kas varetu but pa vainu,ka ari benzina tilpums nerada spidometra ?

Auto un transports » Motocikli

sveiki manam rollerim kas ir 4 taktu nestrada pagriezieni ka ari aizmugure stop signals un spidometra benzina spiediens nerada kas varetu but par vainu?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tādas elektriskas vai elektroniskas vainas bez apskatīšanas reti ,kad var "izārstēt" . Jāsāk no viena gala pētīt. Varbūt ,kaut kur vads pārrīvējies, saskāries ar masu un pārdedzinājis drošinātājus. Tas varētu būt viens no iemesliem. Savādi ,ka vairāki pumkti vienlaicīgi/ lai gan es nezinu vai vienlaicīgi / palikuši bez sprieguma.

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Tas kā savienotas lampas un citi agregāti ir katram braucamrīkam atškirīgi. Piemēram - man WV busam pazuda numura apgaismojums un apgaismojums panelī.Izrādās tie abi ir uz vienu drošinātāju. Internetā var pameklāt elektrisko shēmu vai drošinātāju sadalījumu konkrētajam rollerim, kam droši vien ir ne tikai 4-takt motors , bet arī ražotājs un modeļa nosaukums ;) Būtu palīdzēt vieglāk ,ja tas būtu zināms.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.