Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 788 skatījumi

Vai man paveiksies?

Auto un transports » Drošība

Lieta sekojoša - pirms diviem mēnešiem un pāris dienām (24.janvāris) atvadījos no savas vadītāja linceces uz pusgadu, Iedevu onkuļiem Gaujas ielā 15 par aizmukšanu no negadījuma vietas (sods paredz vadīšanas atļaujas liegumu no 3 mēnešiem līdz 2 gadiem, naudas sodu no 50 līdz 250 Ls, 4 punktus). Ar busu ieslīdēju stabā, aizbraucu prom. Būdams jauns, neizglītos, varētu pat teikt stulbs, likumu nezinošs, pametu notikumu vietu. Tiklīdz man atņēma tiesības, zaudēju darbu. Tātad, kā Jūs domājat, vai man ir jēga braukt ciemos pie Ceļu policijas ar lūgumu izskatīt manu lietu, cerībā, ka seši mēneši kļūs par trim, četriem vai pieciem?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Dont know

+800

 
Cerība jau ir, un vispār ja jau tikai stabs, tad jau iedos minimālos sodus, pie nosacijuma ka nav citu pārkāpumu utt, bet man tā liekas ka ir jābūt tiesai un tiesa lems...

pirms 11 gadiem  

Edgars Ostanēvičs, pirms 11 gadiem :

Lieta tāda, ka tas bija, nu vēljoprojām ir, bet tikai līks, DUS "Statoil" stabs. Par to stabu man neviens neprasīja maksāt, jo nu pa lielam tas stabs ir pilnīgi lieks. Tā visa konstrukcija, kurai es uzsitu, atgādina tādu kā rāmi, kas ir ap uzpildes vietām, kur degvielas pārvadātāji iepilda cisternās. Ļoti rets eksemplārs īstenībā.
Sodi man nav bijuši, ja neskaita radarus, bet stāžs arī nav no dižākajiem - 13.februārī būtu apritējis gads, ja dokuments būtu manā makā, kur tam būtu jābūt.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Katrā ziņā, ja izrādīsi interesi un nožēlu, tad var cerēt uz minimālo sodu un piesēdētāju labsirdību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.