Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ralfs

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1413 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
šeit pastāv arī meklēšanas funkcija, kur var atrast līdzīgus jautājumus http://www.pajauta.lv/question/search/?q=dators+izsl%C4%93dzas

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
Man arī bija līdzīga problēma. No sākuma laiks starp izslēgšanās reizēm bija ap 30 minūtēm, līdz vienā dienā tās bija tikai 5 minūtes. Aiznesu datoru uz servisu, atklājās, ka ar putekļu tīrīšanu vien nepietiks. Visa dzesēšanas sistēma bija nobrukusi. Tā nu beigās sanāca maksāt Ls 35 par detaļas maiņu. Iesaku stipri garumā nevilkt un iedot kādam speciālistam apskatīt.
no pieredzes varu teikt, ka it kā maznozīmīgs defekts var novest pie tā, ka portatīvajam datoram mātes plate saiet čupā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

qqqq

+646

 
Man arī tā bija. Vismz man ts bija no karstuma, tpc ka karstais gaiss nevarēja citur izplūst. Es uzliku un spēļu klucīšiem un tgd dūc kā bitīte. :) Bet vrb kk cita vaina ir.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

3D Brīnums

+245

 
man bija tāda pati problēma pārinstalēju windows un skatījos kas notici secināju ka programma intel graphics properties čakarējās un slēdza ārā video karti savukārt video kartei izslēdzoties izslēdzās pats dators.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Visdrīzākais, ka pārkarst on nostrādā dzelžu aizsardzība. Vai nu jāiztīra putekļu, vai jādomā par prātīgāku lietošanu un papildus dzesēšanu.

pirms 11 gadiem  

Viktors Buls, pirms 11 gadiem :

bet varbūt vienkārši uzstādījumos uzlikts, lai ik pēc tā mistiskā laika izslēgtos...
bet varbūt viņam aķis ilgāk netur... šādam problēmas apraksta autoram putekļi, dzesēšana un termopastas ir neko neizsakoši jēdzieni...

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Njā ... var jau gadīties, ka setingus salicis un nezina ko un kā sadarījis. Par bateriju gan šaubos, jo tagad jau nevienu portatīvo tādi cilvēki netur tik ilgi, ka baterija nobeigtos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.