Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Kancāns

+108

 
  • 7

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2415 skatījumi

Kam ir jāpievērš uzmanība pērkot portatīvo datoru lombardaa?

Datori un internets » Dzelži

Vēlos pirkt portativo datoru lombardā bet nezinu kam ir jāpievērš uzmanība vai dators ir labs, kada marka butu jaizveelas?,nneesmu nekads eksperts tajas lietaaas

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Daudz jēdzīga nepateikšu, bet no prakses. pievērs uzmanību kūleram, tā ir tā kā cilvēkam plauša, pēc tā var daudz ko pateikt kur tas laptops ir pabijis, pēc tiem pašiem putekļiem, ja arī kūlers palicis diezgana skaļš priekš sava gada, it īpaši kad viņš ir jauns. tad ir liela iespēja kad iepriekšējais saimnieks ir biši viņu turējis gūltā uz segas, aizvērdams piekļuvi gaisa cirkulācijai un smērviela pašam ventelātoram uzsila un izkalta. līdzar ko izkalsts pasta kas saistīta ar procesora dzesēšanu.
Ja displejs ieslēdzoties, apgaismojums sāk raustīties, vai parādās rozā jeb zilos toņos līdz uzsilst. tas ir defekts. kas jālabo. raustoties jāmaina lampa. ja parādās toņi jāmaina vadu šlice.
Ja pogas taustiņdēlim (kaut viena) atlec bet lēni, tad ir kautkas uzliets, to vairs viegli neiztīrīt.
Pievērs uzmanību skrūvēm kas laptopu satur kopā. Visas skrūves kad tiek izgatavotas tiek mērcētas lai veiktu oksidēšanos procesu kas arī nokrāso viņas melnas. ja pie tām skrūvem tiek klāt kaut d

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

- ja pie tām skrūvem tiek klāt kaut drusku padilis skrūvgriezis, skrūves sāk spīdēt, jo oksidācias slānis ir ļoti tievs. un tā var uzzināt vai bija vērts vaļā jau iepriekš.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Dumais Lācis

+7356

 
Klaviatūru skaties - vai nav izļurkāta. Pieraksti "marku" un apskaties cik tāds maksā internetā. Un tas nav īsti prāta darbs pirkt lombardā portatīvo.

pirms 14 gadiem  

Edgars Kancāns, pirms 14 gadiem :

Zinu , tas ir riskanti, bet tur ir gandriz jauns HP porttativais pa krietni zemaaku cenu , modeli gan nezinu

Marcis, pirms 14 gadiem :

Piekriitu ka tas nav praata darbs pirkt Lombardaa, maksaat vinsh var internetaa 700 Ls, bet izraadiities tu nopirksi pa 300 Ls ar jau pusnodegushu maatesplati.

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Mārci ko tu muldi? Pusnodeguša mātesplate :D

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

gadās gadās, pusnodegušas mātes plates, pats tagat pie tāda kompja sēžu, Matenē jau atņirdzās integrētā skaņas karte, printera slots, 2 USB no 6. un Power poga.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Marcis

+3511

 
Jaaskataas parametri, parasti tiem maatesplates iziet no ierindas un vinnas nav no leetaakajaam, labaak biku piemaaksaat un nopirkt jaunu.

pirms 14 gadiem  

Edgars Kancāns, pirms 14 gadiem :

Ka var noskaidrot mates plates stavokli?

Marcis, pirms 14 gadiem :

Nu taa uz aci nevar, tur vajaga liidzi spechuku kursh paarbaudiis ar vairaak prograammam, vai taa nav uzcepusies, laika gaitaa tas arii liks sevi maniit.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Diemžēl nebūšu oriģināls un teikšu, ka lombardos pirkto datoru kvalitātei uzticēties nevar. Lai pārliecinātos par datora kvalitāti, nepieciešams veikt nopietnus datora komponenšu stabilitātes testus. Lombardā nopirktais dators var būt ar defektiem (pamatplate, cietais disks, dvd iekārta u.c.), turklāt, iegādāto datoru nebūs iespējams nodot garantijas servisā, kas automātiski nozīmē milzīgus naudas tēriņus remonta nepieciešamības gadījumā. Iesaku labāk pirkt jaunu portatīvo datoru no uzticama tirgotāja, piemēram, šeit - http://ej.uz/portativie-datori

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Tur neko nevar apstāstīt. Specialistam jāaiziet līdzi un jānotestē. Bet nevis kaukādam šmarelim kurš prot double-click, bet gan tiešām specam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu HP es personīgi neņemtu.Jo ir ne visai labas atsauksmes.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
gandrīz visos datorsalonos pārdot lietotus ar garantiju uz pusgadu,vai gadu,vajag pameklēt,par 150-200 var nopirkt pat ļoti pieklājīgu,paskaties ss.lv,tad aizbrauc parunā,ja nav ,kad gaidāms kas jauns.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.