Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1840 skatījumi

Hi;)

Datori un internets » Dzelži

Man muuzdien streegst dators ieksaa, spelejot eksotisko fermu , un arii pats par sewi leenu velkaas! RAM 512 MB processors 1.5 ghz..
Kas man jaadara jaauzinstalee jaunaaks flash player, microfost updates jaauzliek?Paldies!un man eset nod 32 karantiinaaa ir viens viirus kaa to izniicinaat?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pirmkārt jau, kāda operatīvā sistēma. Bet pieņemu, ka Windows XP. Iespējas noteikt, kas pie vainas ir samērā maz, bet RAM gan iesaku uzlikt vairāk. Windows updates vajag likt, citādi tev pilns ar caurumiem stāv. Un runājot par flash, tad tev viņa rijīgajām prasībām dators ir par vāju. Karantīnā esošu vīrusu likvidē ar to pašu programmu, kas viņu tur ielika.

pirms 13 gadiem  

Nauris FRancuzevics, pirms 13 gadiem :

Jaa man ir windows xp.
Cik daudz aiznems updates?
Kaa es zinu kaada programma to ielika KARANTIINAA?(antiviirus?)

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pats jau teici, ka "eset nod 32". Pie tā visa, vari defragmentēt cieto disku. Bet ne ar iebūvēto utilītu, tā ir nekam nederīga, nu labi, 5% lietderība. Un tad atliek cīņa ar reģistra tīrību - jāņem talkā kāds reģistra tīrītājs, kombinētie rīki pie reizes gan autostartus likvidēs, gan servisus izmetīs nevajadzīgos. Piemēram: http://www.registrycleanersreviewed.com/
Tur vairāki jau daudzus gadus ir tiešām labi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Ņemot vērā vēsturi un problēmas, labāk uz tā pamēģini lietot kādu Linux risinājumu. Iesaku izmēģināt Linux Mint, to var uzinstalēt paralēli Windows un ja nepatiks - atinstalēt tāpat, kā jebkuru citu programmu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Ja tev ir izslegti window udapte tad tev ir piratiskais winda,iesledzot tam ātri pienāks finiš.Secinot pec tava pedejā komentāra,labāk pats neko nedari bet iedod kādam kurš prot izdarīt visu vajadzīgo.

pirms 13 gadiem  

Nauris FRancuzevics, pirms 13 gadiem :

Nē man nav izsleegti!Apakshaa raadaas ikona!Man ir shockwave flash 10.2.152.32, un shockwave for director 11.5.9.620

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Iespējams, ka pats dators jau ir novecojis un sprāgst nost - jo ilgāk Tev tas ir, jo lēnāks paliek. Vēl var būt lēns internets vai štruntīga pārlūkprogramma (IE vai firefox). Iesaku vēlreiz pārbaudīt vai ir pats jaunākais flash ieinstalēts, jo viena no iepriekšējām versijām bija tāda laba izgāšanās, kas darbojās nevis kā addons, bet gan pilnīgi atsevišķs process un rija līdz par 200mb no RAM, tādējādi nežēlīgi bremzējot kompi. ;)

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Dators nav mehānisms, kurā procesors izdilst un paliek plānāks, vai RAM norūsē, ka baiti netiek cauri. Uz beigām jau sāc reālāk runāt.

Nauris FRancuzevics, pirms 13 gadiem :

Man taka es izeju no neta raadaa caur DXDIAG ka 1013 MB aviable, bet kad ieeju netaa tad raadaas 933 MB aviable (PAGE FILE)

Arturs Ābrams, pirms 13 gadiem :

kaadu parluk programmu iesaki? pats lietoju Firefox, bet ja kaada labaaka, labpat nomainiishu.

Kashins DaWeeD, pirms 13 gadiem :

Uldi - Dators nolietojas. Piemēram es uz sava PC, kad nopirku, varēju 5-6 GB photoshopa failus montēt un strādāja ideāli, tagad - lago tā, ka neko nepadarīs, lai arī OS pārinstalēju + cieto formatēju regulāri. Tieši tas pats ir ar visiem citiem datoriem, gan personālajiem, gan laptopiem, gan serveriem. (iet runa par nolietošanos 4-5 gados un vairāk)

Kashins DaWeeD, pirms 13 gadiem :

Pārlūkprogrammas - tā kā darbojos ar web dizainu un programmēšanu, tad ikdienā saskaros ar visām populārākajām pārlūkprogrammām.

IE = izgāšanās - viennozīmīgi. Ātrākais ir Google Chrome uz visiem PC, kur testēju, vēl žigls ir Opera. Firefox Ir labs, bet tie n-tie addoni (bieži vien - nemaz nevajadzīgie) smagi palēnina tā darbību. Safari arī ir tā +/- sakarīgs. Ikdienā lietoju hromu.

Iesaku skatīties pēc ērtībām un vajadzībām.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Dīvains tad tev dators, kas tā nolietojas. Pieņemu, ka OS, vai Photoshop laika gaitā apaudzis ar bloatwari un nav identisks sākotnējai instalācijai. Vai cietais disks iet uz galu, jāskatās, ko SMART saka.
Par brauzeriem gan tev piekrītu. Operai gan nav vairs tas ātrums, kas sākumā, bet iebūvētā funkcionalitāte (kas jau bija sākumā, kad vēl reklāmas jāskatās bija) man šķiet tik ērta, ka citu pagaisām negribu. Hroms gan skrien pareizā virzienā, un lapas, kas neiet uz Operas, ver vaļā bez problēmām

Kashins DaWeeD, pirms 13 gadiem :

Neesmu skaidri drošs par tiem nolietošanās iemesliem. Šādu problēmu esmu novērojis jau 3 maniem un vēl vismaz 4 čomu datoriem. Parasti vienu un to pašu install failu neizmantoju vairāk kā 2 reizes - ziņkārības dēļ pamainu versijas un modifikācijas, arī OS esmu dažādas noprovējis, bet ātrāki PC tik un ta nepaliek... ;) Nu nez... ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.