Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2727 skatījumi

Vajadzīgs padoms!

Datori un internets » Dzelži

Jūtu, ka sāk birt nost dators, lai saglabātu sev vajadzīgos failus, nolēmu iegādāt ārējo cieto disku, uz kura salikt visu vajadzīgo infu. Iegāju kurpirkt.lv un sapratu, ka neko nesaprotu.:) Iesakiet kādu labāk pirkt, vai vismaz kādiem parametriem jāpievērš uzmanība, jo tur nekas daudz nav pierakstīts.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mehs

+4218

 
1 - Cena, cik ar mieru ieguldīt tajā ārējā hdd.
2 - Pieslēgums, USB 2.0 (3.0) laikam, vēl ir citi ar palielinātu ātrumu, piem. - eSata.
3 - Barošana, papildus ārējais baroklis vai no PC/USB barošana 5v - ir tikai 2,5" diskiem. Šādi ir ērtāki, bet dārgāki nekā 3,5".
4 - Ietilpība, cik daudz datus vēlies tajā glabāt. Bet atceries, ka nekas nav mūžīgs, jo lielāks disks, jo sāpīgāk zaudēt datus.
5 - Firma, uz šo es neatbildēšu, jo te jau strīds vairāk iet par gaumes lietām. Katrai firmai ir arī brāķi un teicamas preces + veiksme.
6 - Garantija, kurā vietā un kas ir garantēts, garantijas attiecās tikai uz hdd nevis uz datiem. Ja kaut kas nojuks un gribēsi atgūt saturu, tad garantija nepalīdzēs.

pirms 13 gadiem  

Pāvels, pirms 13 gadiem :

eSata pieslēgvieta datoram var vispār nebūt - tāpēc arī labāk izvēlēties USB

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

2. Ar 3.0 vēl neaizrautos. Pirmkārt cenas dēļ, otrkārt tehnoloģijas jaunības dēļ. Lai izslimo un nostiprina tirgus imunitāti. Citādi var sanākt kā ar Betamax, vai HD-DVD.
5. Par firmu taisnība. Es tāpēc nopētu modeļus un palasu recenzijas - modeļa nosaukumu iemet Gūglam rīklē un tad, ja ir slikts, būs vairāki forumi ar problēmām.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
2.5" nav nemaz dārgāki. es m79 to ierīci bez hdd nopirku pa ls 8 + vēl cietā diska cena. mazāka kastīte tomēr ir ērtāk.

ja nav daudz dati, tad vislabāk iegādāties kādu 8 GB usb flash un tajā turēt sensitīvo informāciju. flashā nav kustīgi mehānismi, kas šo ierīci padara drošāku.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

silts ieteikums skatiities kaadu aareejo HDD ar dzeseeshanu (aktiivu ventilatoru iebuuveetu cietaa diska kastiitee). it kaa siikums, bet krietni vien samazina iespeeju shkjirties no visa nebaltai dienai saglabaataa, sevishkji, ja disku lieto daudz un regulaari.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Man spečuki ieteica WD http://220.lv/product?p=99485&lang=LV&ccy=LVL&host=220&ob=stars_d Pirkšanas vietu un diska ietilpību protams katrs izvēlas pēc savām prasībām.

pirms 13 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 13 gadiem :

Pret triecieniem izturīgāki, bet arī dārgāki LACIE .

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Informācijas saglabāšanas vajadzībām derēs jebkurš USB ārējais cietais disks. Skaties tikai piemērotu ietilpību. Starp citu, nereti tikai daži lati izšķir starp mazākas un daudz lielākas ietilpības diskiem

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.